Tittei - her er jeg!


Jammen er det travelt å ha ferie - jeg rekker ikke å blogge engang! ;-)

Jeg har ikke glemt Skagenbildene jeg lovte dere, men i dag er det av gårde til hytta i Røldal uten nettilgang, så bildene kommer derfor ikke hit før i neste uke. De siste par dagene har gått med til fotografering og sosialt lag, samt litt ordning og fiksing i hus og hage. Nå pakkes det for harde livet... Skal også rekke å handle mat til turen, og helst også stryke bunadskjortene (for å unngå stress på 16. mai). Må bare se om tida strekker til... Når vi kommer fram til Røldal blir det derimot tid til herlig avslapping, turer og god mat. Det blir jo ikke feil i det hele tatt.

 

Jeg slapper av her også. ;-)
Bildet er tatt av BP på kirketrappa i Skagen. Herlig å nyte solstrålene...

I Røldal er det meldt regn, men det sies at vi har godt av litt regn nå, så da får vi vel bare se det positive i å måtte ta fram Gore Tex- og ullklær igjen. :-P
Ut på tur skal vi jo uansett!


Håper livet smiler til dere alle og at dere følger Kardemommeloven!

 


6 kommentarer

MissMette

12.05.2011 kl.12:51

Hei Hege :)

Ønsker deg en superfin ferie ღ kos deg masse og

nyt dagene, uansett vær og vind :o) Flott bilde av

deg her også ღ Stor klem fra Mette

Mojita

12.05.2011 kl.13:02

Veldig fint bilde, og mimmimor tar nok døra!!!!!! Kos deg på hytta, det er vel ikke mer snø der nå kanskje. 13-ten badet i Oslofjorden sist helg!, men det var visst ganske kaldt.

Gunn Berit

12.05.2011 kl.13:37

Jeg skal ikke plage andre, men være grei og snill-men forøvrig skal jeg gjøre som jeg vil :) Det håper jeg du gjør også :) Regn eller ikke-tur er aldri å forrakte. Nyt turen din, så blogges vi når du er tilbake-for ett nydelig bilde forresten! :)

mimmimor

12.05.2011 kl.15:46

For ei herlig dør!!! Den var jo helt særegen - tror nesten jeg må til skagen bare for den! Ha en flott tur i helga. Gleder meg til flere Skagen-bilder :)

fruensvilje

12.05.2011 kl.17:42

Et flott bilde,godt å se att fruen kan nyte også:))godt du sa det var kirkedøra for jeg lurte litt på kor stor hytta dere i skagen var,hi hi .God tur,nyt livet og gjør forøvrig det du har lyst til

venkesstrikk

12.05.2011 kl.21:15

Begynte å lure på om det var inngangsdøra di. Kos deg på hytta, enig, ut må man selv om det ikke er like fint vær lenger :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits