Morsomt tips


Mens jeg har lyttet til og delvis tittet på Melodi Grand Prix-semifinalen på TV, har jeg lekt meg litt med ei nettside jeg tilfeldigvis fant, og som jeg gjerne vil tipse dere bloggleserne mine om.

Her kan man lage sine egne ordbilder grafisk og redigere dem slik man vil til man er fornøyd. Du bare velger hvilke ord du vil ha med og vips - programmet hjelper deg med resten. Et eksempel på hva man enkelt får til ved hjelp av få tastetrykk ser dere her:

 


Med litt mer øvelse kan jeg kanskje lære meg å variere størrelsen på ordene, sette dem i den posisjonen jeg ønsker osv. Foreløpig kjører jeg "autofunksjonene" (med noen tilpasninger) og er fornøyd med det. :-)

Bildene du lager kan jo for eksempel rammes fint inn og brukes i interiøret, eller du kan lage et personlig kort til noen som fortjener det. Mulighetene begrenses bare av din egen kreativitet!

Siden som hjelper oss med dette er enkel og gratis, så da kan vi vel ikke ønske noe mer, kan vi vel? ;-)

Lek deg litt på www.wordle.net du også, da vel!

 

5 kommentarer

Heidi

10.05.2011 kl.22:35

Dette må jeg prøve !!! Elsker slike ting... Og så er det jo passe aktivitet når Grand Prix i bagrunnen...

Med andre ord

10.05.2011 kl.22:36

Heidi: Ja, aktiviteten er omtrent like hjernedød som Melodi Grand Prix! Hihi. jeg liker også slikt - koooser meg!

I gode og onde dager!

10.05.2011 kl.22:37

Stilig...

Med andre ord

10.05.2011 kl.22:40

Siv Svanem.: Ja, ikke sant!

jervveien16

11.05.2011 kl.10:09

Denne siden gleder langt mer enn resultatet under gårsdagens GP semifinale....skandale...

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits