Geoparken i Stavanger


Jeg lovte dere bilder fra turen vår til Geoparken i Stavanger, og man holder hvam an lover, må vite, selv om det kan drøye både vel og lenge. :-P

For de av dere som lurer på hva en Geopark er, får dere et inntrykk via bildene under, men hvis dere ønsker den verbale versjonen, er den slik:

I forbindelse med at Stavangerregionen var europeisk kulturhovedstad i 2008, ble det skapt  en annerledes park i Stavanger sentrum, kalt Geoparken. Dette er en aktivitetspark for unge i alle aldre(!), med rom for blant annet skating, klatring, sandvolleyball, sykling, grafitti, forestillinger, konserter og dans, samt undervisning i regi av Norsk Oljemuseum. Kort sagt en inspirerende og urban park, som jeg vil anbefale dere å avlegge et besøk.

 

 
Sånn!
Da har jeg gjort som jeg lovte dere her om dagen. Godt å ha ren samvittighet igjen. ;-)

 

4 kommentarer

fruensvilje

29.04.2011 kl.22:44

Dette var uten tvil en andeledes park,må være kjekt å ta barna med hit. fine bilder av dere var det også:)

Med andre ord

29.04.2011 kl.22:57

fruensvilje: Tusen takk. Ja, det var kjekt for oss alle. Gratis og aktivisernde er det også, og slike tilbud pleier jo ikke ofte å vokse på trær.

monica73

30.04.2011 kl.00:25

Så masse flotte bilder,så spennende ut den parken der.

I gode og onde dager!

30.04.2011 kl.09:58

Fine bilder som vanlig.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits