Min nåværende favorittsang


Av og til hører man musikk som på en eller annen måte griper en. Det har til de grader skjedd med meg nå...

Jeg tenker på den selvlagede kjærlighetssangen Chris Medina framførte for den amerikanske Idol-juryen i februar, der han synger til sin forlovede som ble hardt hjerneskadet i en trafikkulykke. "Hva slags mann er jeg hvis jeg forlater henne når hun trenger meg mest?", uttrykte han blant annet i sangen sin. Medina rørte juryen med sin nydelige "What are words", men røk allikevel ut av Idol (som for øvrig snart er tilbake med norsk versjon!). Det hindret ham ikke i å bli verdenskjent med den vakre låta, som nå også har satt seg fast på hjernen min. Jeg deler historien og sangen med dere, kjære lesere, i tilfelle det er noen som har gått glipp av denne nydelige melodien med den fantastiske teksten. Det er bare å sette seg godt til rette og la seg imponere - og nyte!

 

Chris Medina prøver lykken i Idol.
(Ved å klikke på bildet kan du lese mer om Chris Medinas rørende historie.)
 
 


11 kommentarer

Gunn

27.04.2011 kl.19:44

Jeg mååå være synsk, for når jeg så linken på facebook gjettet jeg faktisk akkurat på denne sangen :))) Eller så har vi litt smak :))

anettesbokboble

27.04.2011 kl.20:18

Jeg også, Gunn Berit!! For det er nemlig den vakreste sangen jeg vet og jeg gråt og gråt og gråt første gangen jeg hørte den :) God smak har vi alle tre, hi hi :)

Med andre ord

27.04.2011 kl.21:05

Gunn Berit: Du er sikkert både synsk og har god smak. ;-)

Med andre ord

27.04.2011 kl.21:06

anettesbokboble: God smak på hele gjengen, ja. Gleder meg til et realt bloggtreff! ;-D

Gunn

27.04.2011 kl.21:29

Planlegg du Anette :) SÅ er vi sikker på at det blir noe :)) Er jo bare masse prat på oss :)

I gode og onde dager!

27.04.2011 kl.22:51

Størst av alt er kjærligheten.

Med andre ord

27.04.2011 kl.22:56

Siv Svanem.: Perfekt kommentar, Siv!

Creativboligstyling.

28.04.2011 kl.17:46

Hei søte deg !

Tusen takk for koselige kommentarer, og unnskyld meg som ikke har vært så god på hverken besøk eller kommentarer, men du vet hvorfor... ;)

Denne sangen er bare sååå nydelig! Mannen min fant den på youtube for en stund tilbake og vi hørte masse på den en stund. Visste du at det er en nordmann som har vært med på å skrevet låten? Det er visst ikke bare Chris Medina som har skrevet den...;) Men uansett, nydelig historie, nydelig tekst og låt...man får en stoooor klump i halsen når man hører på den ;)

ha en kjempe fin kveld, snart helg...igjen! :)

*Klem*

Anita

28.04.2011 kl.20:09

Har aldri hørt den før jeg.. Men dette var jo bare helt nydelig og aldeles rørende. grein av meg store deler av ansiktsmaska her ;)

Med andre ord

28.04.2011 kl.21:35

Creativboligstyling.: Ingen grunn til unnskyldning her i gården! Vi blogger og leser blogger når det passer oss og ikke ellers. Vi har et liv utenom bloggen, på godt og vondt, heldigvis. :-) Når det er sagt er jeg veldig glad for å høre fra deg - som alltid, snuppis!

Nei, jeg visste ikke at en nordmann er delaktig i denne vakre låta. Takk for opplysningen. :-) Ingen kan, uavhengig av opphav, benekte at å lytte til den griper en noe innmari.

Ønsker deg en kjempegod kveld tilbake, og håper du og dine nyter det fine været og øyeblikkene. :-)

Med andre ord

28.04.2011 kl.21:35

Anita: Hehe. Håper det var verdt det da! Sangen er jo helt utrolig...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits