Harry Camping


Vi tok med jentene på en liten Stavangertur i finværet i dag. Etter et besøk i Geoparken (bilder kommer i et senere innlegg), ruslet vi en tur inne i byen og tok oss en is. Vi passerte en butikk som heter Harry Camping, som fanget vår oppmerksomhet. Butikkene hadde jo helligdagstengt i dag, men utstillingen var så innbydende og vareutvalget var virkelig spesielt, fascinerende og fristende. De satser på retro retro retro, og jeg så mange godbiter som jeg trolig ikke ville klart å la bli igjen om døra sto åpen. Sånn var det ikke, men litt vindusshopping er både koselig og økonomisk. Så da så! ;-D

 

Andrine poserer (som alltid) villig.
Her er hun foran den særegne butikken "Harry Camping" i Stavanger.


To søte jenter. :-)


Fra utstillingen... Frister slikt deg?

 
8 kommentarer

I gode og onde dager!

26.04.2011 kl.07:34

Ikke fritt for annet nei....

fruensvilje

26.04.2011 kl.09:14

God morgen.Søte jenter:))og ja slike flotte bokser frister,det er jo så mye hyggeligere å se på en slik fin boks hjemme enn masse smårusk som bare ligger og flyter.Hvem vetkanskje det blir en tur til:))

jervveien16

26.04.2011 kl.13:26

Åh, du dæven...så mye fint... Og jeg får også bekreftet mine tanker rundt camping....som ER Harry! Så mye fint de hadde. Her får du ta turen en dag de har åpent også. Andrine passet perfekt inn i hele utstillingen ;)

Anniken

Anita N Kildahl

26.04.2011 kl.15:34

Aiaiai! Da vet jeg hvilken butikk som får besøk neste gang jeg er i oljebyen:-) er nok fare for at bankkortet hadde blitt brukt der ja:-)

mimmimor

26.04.2011 kl.16:53

Så du er retrojente du :) Var egentlig en stilig butikk - både navn og utstilling :)

Katrine Stensland

26.04.2011 kl.20:42

Først og fremst falt jeg egentlig for navnet og logoen til butikken! Jeg har sans for forretninger som legger litt arbeid i akkurat det!

Men, joda, retro er bra.. kunne nok alltids endt opp med å kjøpe noe her, jeg også.

Planlegger forresten tur til stavanger på sensommeren =)

missM

26.04.2011 kl.23:34

Den butikken så veldig spennende ut :) Dit kunne jeg tenkt meg et besøk etter din vindusshopping. Må innrømme at det navnet på butikken fenget ikke så veldig... Men ser jo jeg har en totalt annen mening en de andre som har kommentert her så.... ;) hehe.

Consuming

28.04.2011 kl.22:06

Ja ja ja, det frister :-D Og genialt navn!

SV: Så flott ang Idepikene. Da må du "hilse" og skryte masse hvis du prater med henne en gang igjen. :-) De var så supersnille at de sendte meg en pakke smekkiser og ski-grip forrige gang jeg skrev om dem på bloggen, så jeg har gjort alt jeg kan for å markedsføre dem for alle jeg har snakket med det siste året. :-D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits