Ut for å steike vafler


For et par år siden investerte vi i et vaffeljern til utendørs bruk. Med dette kan man steike vafler på bål, eller i disse bålforbudstider, på Primusen. Ingen tvil om at det er populært når vi tar fram vaffeljernet og går på tur. Små og store (vaffel)hjerter gleder seg! ;-)

I dag har vi vært på Neset på Hommersåk i et alldeles fantastisk vær! Turen tar en knapp halvtime fra døra vår og er absolutt familievennlig. Ikke antydning til kald trekk var det i lufta i dag, det føltes som om sommeren plutselig var kommet til oss. Kan man ha det bedre?

Snart venter grillings på terrassen, men først skal dere få se noen glimt fra vaffelturen vår, sånn bare for å friste littegrann. Hihi.

 


SÅÅÅ blide blir man over å få vafler i det fri.

 


Smil da - vaflene er i pressa! ;-)


Du har ikke glemt å pusse brillene, vi skylder på bildekvaliteten... Hehe.
...men koselig var det. :-)

    
Astrid foretrekker rørt jordbær på vaffelen.


Har du hatt en lang og god fredag så langt? ;-P

4 kommentarer

mimmimor

22.04.2011 kl.17:35

Så lurt det var! Har ikke vært klar over at det var vaffeljern til utebruk - hvor er det kjøpt? Er jo en kjempeidè :)

Med andre ord

22.04.2011 kl.17:40

mimmimor: Ja, det er lurt og som sagt en stor suksess hos oss... Jeg bestilte det på nettet, men klarer dessverre ikke huske fra hvor. :-S Prøv med et googlesøk hvis du er interessert, så finner du det nok. :-)

mimmimor

23.04.2011 kl.13:00

Fant flere alternativer :) Ikke så ille pris heller. Tenker det blir investering i dette til sommeren...

jervveien16

23.04.2011 kl.23:41

Genialt! Dette så idyllisk ut Hege.. Flotte bilder av den fine familien din.... Jepp, jeg ble fristet!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits