Waynes Coffee


Verken Benn eller jeg var særlig hipne på å lage middag etter jobben i dag. Løsningen ble dermed smakfull middag på en italiensk, liten restaurant på Kvadrat. Etterpå stakk vi inn på nyåpnede Waynes Coffee og benyttet oss av tilbudet om å kjøpe to kaffe og betale kun for én.
Vi koste oss med hver vår kaffe latte søtet med sirup. Nam nam!
(Mobilfoto med dertil tilhørende kvalitet. :-()
En kafé som Waynes har jeg savnet på Kvadrat - et moderne og trivelig lokale hvor man kan sette seg ned og nyte en liten pause fra shoppingen eller bare drøse litt over en kopp med noe varmt å drikke, gjerne med en liten søtsak til. ;-) Stedet mangler så visst ikke på fristelser i så måte... Stedet kommer garantert til å bli besøkt flittig!

Et tips til deg: Hvis du bor i nærheten og har lyst til å titte innom, tilbyr Waynes Coffee på Kvadrat 2 (like) valgfrie kaffedrikker til prisen av én ut måneden. :-)

 

3 kommentarer

Creativboligstyling.

08.04.2011 kl.09:30

Det så ut som et veldig hyggelig sted!! Jeg er jo litt i "restaurant" bransjen for tiden og så på bildet av Benn der han sitter i stilig interiør...litt i den gaten jeg har tenkt på det prosjektet vi jobber med nå ;) Kaffebarer er så kos, gode lukter og deilig kaffe. Og er interiøret hyggelig i tillegg...ja da koser jeg meg ekstra mye!! :DD

Tusen tusen takk...igjen for kjempe koselige kommentarer,, de varmer mer enn du aner Hege! :)) Har såå lyst til å møte deg, da skulle du ha fått en stor klem!

Ha en fin fredag kjære deg, nyt starten på helgen! :)

*klemmer*

Med andre ord

08.04.2011 kl.10:24

Creativboligstyling.: Dette stedet var faktisk veldig innbydende og trivelig, helt i min stil - slik at man blir fristet til å gå inn der, både pga menyen og interiøret. Jeg koste meg veldig i godt selskap med min kjære!

Et møte oss i mellom hadde vært utrolig koselig. Jeg håper virkelig vi kan få det til. Man kan få til det man vil, har jeg lært! ;-)

Maria Rebeccas verden

08.04.2011 kl.21:00

jeg har blitt skikkelig fan av Waynes coffee, jeg elsker blåbærs smootien deres!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits