Ukjente Firenze vil bringe meg lykke


Fra tid til annen dukker det opp "hilsener" på e-post, som tydelig bærer preg av å være spam. Det er tydelig at et oversettingsprogram er brukt. Ordvalg og setningsoppbygging er ikke bare komisk, men også direkte feil. Målet avsenderen har er at jeg (og mange med meg) skal svare på dette tullet, "fordi alder, religion og avstanden ikke saken" og "er sann kjærlighet som teller". Jeg blir like oppgitt hver gang en sånn henvendelse når meg, men kan ikke unngå å humre litt for meg selv. Hvem i all verden svarer på slikt vås? Beklageligvis viser det seg jo at "noen" responderer på slike og andre masseutsendte e-poster, hvor målsettingen kun er å utnytte de naive sjelene. Jeg gremmes.

I dag fikk jeg denne "koselige" meldingen fra min nye "venn" Firenze:

"Hei kjære,
Mitt navn er Firenze jeg fant deg interessant og jeg bestemte meg for å komme deg gjennom dette mediet, vil jeg at vi skal vite hverandre mye bedre.Jeg vil gjerne at du kontakte meg dermed (floxycares@hotmail.com) jeg vil bringe lykke til døren trinn fordi alder, religion og avstanden ikke saken.Er sann kjærlighet som teller, håper å høre fra deg snart takk.
Firenze."

Så hva tror du - er Firenze min store kjærlighet, eller bør jeg holde meg til Benn Peter? ;-)

  

10 kommentarer

hunlillemathilde

02.04.2011 kl.18:06

digger bloggen din <3

Gunn

02.04.2011 kl.19:13

Du det der må du bare slå til på-det er helt klart ditt kall!! Jeg hadde kastet meg over det og gitt personnummer, kontonummer og alle opplysninger med en eneste gang!! Hvem vet-kan jo være at du blir den heldige vinner av 1000000000 euro!! Jiha!

Ha en strålende naiv lørdag, hihi :))

venkesstrikk

02.04.2011 kl.20:08

Slike e-poster har jeg også mottatt, sletter de etterhvert i tilfelle spam. Lurer på vitsen med sånt, helt meningsløst etter mitt hode

Katrine Stensland

03.04.2011 kl.08:46

Halllloooo??? Her skyter Amor en pil i din retning... en mystisk, ukjent, ment-to-be... og du er i tvil?? Jeg ville satt meg på første fly!

Eller... helt utrolig at folk svarer på sånt. Ikke lenge siden jeg fikk en sms om at jeg av ukjente årsaker hadde vunnet 100 000 pund - alt jeg trengte å gjøre var å bekrefte med kontonummer og personnummer.

Ellen

03.04.2011 kl.11:01

Fikk akkurat den samme jeg også !

jervveien16

03.04.2011 kl.11:07

....Åh et vanskelig valg..Benn Petter virker jo ikke like spennende som dette flotte tilbudet du har fått her....hahaha... Er det mulig? Ja, det er det jo.... Jeg undres stort på om det virkelig er noen som svarer på dette? Det er jo sikkert det ettersom det er så mange slike mailer som kommer ut... Nei, du får nok holde deg til BP... :P

Anniken

Emilie

03.04.2011 kl.14:33

Fikk akkurat samme mailen !

Johanne

03.04.2011 kl.14:57

Jeg fikk akkurat samme mail jeg å.. :p

Med andre ord

03.04.2011 kl.20:56

Takk til dere alle! Litt humor må man kunne unne seg. :-)

Jeg har forresten bestemt meg for å ta vare på BP, og overlate Firenze til Ellen, Emilie eller Johanne! Hihi.
Typen min fikk akkurat den samme i går :P hehe.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits