Kinesisk dyretegn

De fleste av oss vet nok hvilket stjernetegn vi tilhører. Selv er jeg Løve (med stor L!)  - på godt og vondt. Hehe. ...men kjenner vi til vårt kinesiske dyretegn?


 

Jeg visste fra før at jeg er en "Hund", men har egentlig ikke brydd meg så mye eller tenkt over hva det innebærer, inntil jeg kom over en side om dette. Her fant jeg ut at hundens egenskaper stemmer forbausende godt med min personlighet. Her har du meg i et nøtteskall, vettu:

"Ære og rettferdighet symboliserer dette tegnet. En Hund snakker gjerne om feil med samfunnet og etterspør rettferdighet. Hunden er utadvendt og deler villig sine synspunkt med alle som vil høre. En hund ønsker å være talsperson for svake grupper som ikke klarer å fronte egne interesser.

Hunder er familiemennesker, som setter sin families ve og vel høyt. Du er ingen materialist, og finner de største gledene i familie og kjærlighet. Lojalitet og patrioisme er verdier du setter høyt, og feirer gjerne nasjonaldagen med stor høytidlighet. Mange stoler på deg fordi du er ærlig og diskret.

Du er solid og trofast, men bærer kanskje et lite preg av forsiktighet og pessimisme. Ikke å bekymre deg unødig før ting er gjort!"

         


Kjenner du til ditt kinesiske dyretegn? Du kan lese mer og finne ditt kinesiske dyretegn her, hvis det interesserer deg. :-)

 

 

6 kommentarer

Malin

04.04.2011 kl.17:55

Jeg ble Rotte.. men det viste jeg egentlig.. siden jeg er også Løve og de som har Løve som stjernetegn er født i rottens år.... det lærte jeg for noen år siden på skolen :)

fruensvilje

04.04.2011 kl.18:02

Artigt dette,selv er jeg hare og har vist det fra før:))men første gang jeg leser mitt horoskop for hare.Det stemmer nok det som står om meg bortsett fra att jeg er ikke så moteriktigt kledd til en hver tid:))men interessen er der i aller høgste grad

Katrine Stensland

04.04.2011 kl.20:11

En hundeløve? Eller løvehund? Eller kanskje rett og slett en løvehun?

Jeg er vannmann - et utpreget typisk sådan. Og synes egentlig astrologi er interessant. Sikkert nettopp fordi jeg kjenner meg så til de grader igjen i alle (noen lunde) seriøse tekster om vannmannen. Har imidlertid aldri satt meg inn i mitt kinesiske stjernetegn. Kanskje noe å vurdere?

mimmimor

04.04.2011 kl.22:30

Jeg er apekatta, fant jeg ut. Egentlig morsomt - har henvist til meg selv som ape i mange år nå. Datter av en pastor og flyttet mye rundt, betyr at ordtaket "Alle kjenner apa, apa kjenner ingen" har passet for meg :) Men beskrivelsen for apa? Vet ikke, har litt problemer med å forstå at alle som er født et bestemt år har samme personlighet og egenskaper, eventuelt alle som er født en bestemt måned... For noen passer det sikkert godt, for andre ikke :)

quiltmania

05.04.2011 kl.07:55

Jeg er tvilling - og ganske typisk tvilling får jeg alltid høre. I kinesisk dyretegn er jeg GEIT. - kjente meg igjen der også igrunnen. Første gang jeg hørte at jeg var geit - ble jeg sur... jeg ville ikke være sta og vrien som en geit - men en venninne sa at geiter ikke gir opp og finner ut av alle vanskeligheter i tillegg er de kunstneriske og sosiale, så da var det greit å være geit, hi,hi..

Consuming

05.04.2011 kl.22:33

He-he, så artig. Jeg er visst en tiger :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits