Hagemøbler, overraskelser, forsinkelser og sånn

På en Sandnestur i ettermiddag der vi egentlig skulle kjøpe overraskelser til vår mellomste brusebukk som fyller 12 år på onsdag, klarte vi å virre litt rundt i noen møbelbutikker også, og lot oss friste av mangt og meget. Vi trenger faktisk nye hagemøbler i år, selv når man ser objektivt på saken(!), siden de vi har mildt sagt har sett sine bedre dager. Dette er selv Benn enig i, så da er det nok reelt. ;-) Vi ser etter en liten rottingimitasjonsgruppe til å ha under tak, og et godt spisebord med matchende stoler til å ha ute på selve terrassen. Disse grupperingene bør helst ikke kræsje mot hverandre i stil, ikke koste den dyreste skjorta og samtidig være fine og funksjonelle. Hvem har sagt det skal være enkelt? :-P I dag fant vi faktisk noe som tilfredsstilte en del av kravene våre, og fristelsene er jammen ikke få. Ingenting er bestemt foreløpig, men lysten til å handle er der (som vanlig)!

Undertegnede tester rottingmøbler. :-)
Uskarpt mobilbilde av den stolte fotograf Benn Peter.Hihi.


Da vi kom oss til butikken hvor overraskelsen med stor O skulle kjøpes, måtte vi vente leeenge og vel på hjelp og deretter ventet vi enda en stund, siden de ikke fant det vi skulle ha på lageret sitt, så tida fløy fra meg. (De fant det heldigvis til slutt, men da hadde vi ventet en time.) Jeg skulle nemlig på oppryddingsdugnad med påfølgende styremøte i håndballen, og rakk jo ikke å komme presis... Uff! Men jeg kom meg avgårde, og fikk heldigvis bidratt med litt. :-)

Jeg er veldig opptatt om dagen, og har først nå fått satt meg ned for en liten oppdatering på PC-en. Er trøtt som ei strømpe, eller som et fly som Benn pleier å si (mon tro hvor alle disse uttrykkene kommer fra?), så nå er det bare å få postet dette og finne senga som frister mer enn å blogge om hytteturen fra helga. Nevner bare kort at den var strååålende med skiturer, god mat og masse kos. Eneste minuset var at den gikk så altfor fort. Den ene timen vi fikk i minus merktes også godt på ei kort helg. Trøtte ble vi i dag morges også gitt, men akkurat det var vi nok ikke alene om. ;-) Bilder fra turen kommer til dere på bloggen hvis jeg rekker det en dag med det første. :-)

Natta!

16 kommentarer

fruensvilje

29.03.2011 kl.08:32

God morgen Hege.Ja tida flyr ofte fort når en er på handel,godt du fikk det du ventet på til slutt da.Gode hagemøbler er en god investering i hygge og hygge er viktig,tenker dere finner det perfekte møblemang til slutt,lykke til:))ønsker deg en flott dag

anettesbokboble

29.03.2011 kl.08:33

Ja, tia flyr, i allefall i disse dager når vi har stilt klokka! Vi var mange som var trøtte som fly i går, he he :) Hagemøbler kjennes som en fjern drøm akkurat nå, har akkurat spadd frem en nedsnødd bil....arghhh....og er rett og slett drittlei av denne snøen (og å prate, tenke og skrive om den, he he ;) Ha en herlig dag, vennen min <3

Med andre ord

29.03.2011 kl.09:50

fruensvilje: Du er jammen flink til å se det positive i det med å bruke penger. Takker så mye for artig vinkling. ;-)

Med andre ord

29.03.2011 kl.09:52

anettesbokboble: Vi er bra leie av vinter og snø nå, ja, og da er det viktig å se framover framover framover. Prøv nå å snøen være uten å bli irritert, vi kan ikke gjøre noe med den likevel. ;-) ...og én dag snaaart kan du begynne å tenke på hagemøbler, du også. :-D

Takk for koselig kommentar og en finfin dag ønsker jeg deg!

mimmimor

29.03.2011 kl.11:04

Lurt å kikke på hagemøbler - plutselig kjennes sommeren så mye nærmere. Har også lært at når gemalen er enig i at noe bør skiftes, så stemmer det som regel :)

Creativboligstyling.

29.03.2011 kl.12:11

Plutselig er det tid for å sitte ute! Det er det her nå og det er deilig!! :)

Vi skal ta for oss verandamøblering om noen uker. Da skal vi flytte om på rommet til jentene våre. Den lille i magen skal få klargjort rommet og vi skal bruke opp igjen to sorte smijerns senger fra Ikea som verandamøbler. Fylle de med puter og skinnfeller. Dkal male et bord i drivvedfarge og pynte med en gammel benk jeg kjøpte på antikken i vinter. Masse potteblomster og lykter. Gleder meg!!! :) Nå er det sterke farger i rosa og orange der...men det skal bli helt nytt. Skla stå litt mer i stil til det vi har inne. Legger vel ut noen bilder tenker jeg ;)

Kos deg med letingen, det er deilige tider vi går i møte :D

Ps. vil gjerne se ditt blide ansikt fra turen du var på!

* Klemmer*

Iselin - mommy, fashion.

29.03.2011 kl.13:43

Jeg gleder meg virkelig til vi skal kjøpe nye hagemøbler i år, det skal bli så godt :)

Med andre ord

29.03.2011 kl.14:30

mimmimor: Ja, nå ivrer jeg etter vår og da er hagemøbler et naturlig shoppingmål! ;-)

Med andre ord

29.03.2011 kl.14:32

Creativboligstyling.: Det du beskriver hørtes utrolig lurt og stilig ut. Du er så flink, Kine!

Ja, nå går vi deilige tider i vente. Flott vær her i dag også, men dessverre har jeg ikke tid til overs for å nyte på terrassen eller ute... Får håpe på flere gode dager. :-)

Takk for alt det fine du skriver. Det lyser opp dagen min!

Med andre ord

29.03.2011 kl.14:32

Iselin: Så du skal også kjøpe nytt, ja. Lykke til med valget! Og kosen etterpå. :-)

FruGjerdrum

29.03.2011 kl.14:58

Så flotte møbler du sitter i ....tenk å hatt haugevis med penger :-)

Jervveien16

29.03.2011 kl.15:04

De to siste årene har vi investert i nye hagemøbler. Først ble det spisegruppe med høyt bord og i fjor ble det sittegruppe. I tillegg ble det ny paviljong så vi kan sitte ute når det er litt ruskevær også. Rotting er tingen. Veldig enkelt å vedlikeholde og de tåler en hel del. En god investering vil jeg si.

De som du sitter i på bilde så jo utrolig delikate ut og hvis til om med gubben henger seg på og sier at innkjøpet er nødvendig...ja, da er det virkelig det! ;)

Merker også timen som har blitt borte...ah...gjesp...

Anniken

sandrawiktoria

29.03.2011 kl.15:18

Lyst på gratis gavekort fra H&M eller Nelly.com ? ;D

http://www.gratismakeup.no/?r=59068

Trykk på linken, lag bruker og spare poeng så vil du få ett gratis gavekort fra H&M eller Nellt.com.! Gavekortet er på enten 150kr eller 250kr ;D

Så får du ha en kjempefin dag videre ! ;D

Med andre ord

29.03.2011 kl.22:56

FruGjerdrum: Ja, tenk det, du. ;-)

Med andre ord

29.03.2011 kl.22:58

Jervveien16: Hagemøblene jeg sitter i på bilde er jo en liten rottinggruppe, men fin allikevel. Vi trenger noe som ikke ruver for mye, for den overbygde delen av terrassen er ikke SÅ stor. Hva som er "nødvendig" gir jo ofte rom for diskusjon, men er gubben på lag er det jo bare å slå til. ;-)

Bente

17.04.2011 kl.20:11

Så uflaks at det tok så utrolig lang tid ....men møblene var jo kjempefine:-) Da har jeg et hett tips hvor servicen er personlig og de som jobber der kan det de driver med. Vi har handlet der i flere omganger...Se på www.sommershoppen.no, jeg er sikker på at du finner mye du liker:-)

God påske og kos deg i møblene:-)

Bente

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits