Lyst på

 

Innimellom pakking og ordnings til helga setter jeg meg ved PC-en for ei lita pause. Hva ser jeg? Jo - denne lekkerbiskenen, som jeg bare har SÅ lyst på:

 

Denne slanke, lekre iPAd 2 har nå kommet for salg i Norge nå, og jeg skal jammen leite med lykt og lupe på kontoen min for å sjekke om det er noen sjanse for å få den i hus. ;-)

Nå er pausa mi over - vi blogges!

:-)

 5 kommentarer

Marit

25.03.2011 kl.14:17

Godt jeg ikke har sånn dilla på alle disse duppedingsene som dukker opp. Jeg er fortsatt veldig glad i den lille pc'n jeg kjøpte for tre år siden. Men når jeg først skal ha noe så er det jo aldri det billigste det går an å få tak i ..

Lykke til med leitinga på kontoen! ;o)

Creativboligstyling.

25.03.2011 kl.18:38

Den har jeg lyst på også, ønske, ønske! :) Det kommer nok en Ipad 3, 4, og 5 snart også...de ligger nok på lager å bare venter...:)

Ha en strålende fredag! :)

Anette {foreldremanualen}

26.03.2011 kl.19:36

Heisann!

Har lagt deg til i mammablogglisten vår, håper du synes det er ok. :)

Consuming

26.03.2011 kl.22:34

Jeg ønsker også! Veeeeeldig. Får se når skattepengene kommer :-)

Anita N Kildahl

27.03.2011 kl.22:04

Sønnen min hadde iallefall bliti over seg av begeistring om jeg hadde skaffa den! Så kanskje, om ikke jeg klarer å snike meg til en annen av sponsa sort.

Hvis ikke så jeg nøyer meg nok med å skaffe meg iPhone 5 ;) Har klart å styre unna firern siden jeg allerede hadde 3 og 3gs. Selvom jeg ble fra meg av misunnelse når en viss en kom med firern ja!

Kommer du til å falle for fristelsen? :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits