Frøet

En ny vårdag er godt i gang. For min del blir den svært så innholdsrik (les: travel!), om enn ikke med de store planlagte happeningene. I ettermiddag skal det imidlertid pakkes og gjøres klart til hyttetur i morgen. Vi reiser til Røldal med full oppakning med blant annet 4 jenter (1 venninne i bonus for anledningen), ski, masse ulltøy og rikelig med god mat i morgen. Der er det ikke mye som minner om vår enda, men derimot skal vi teste ut langrennskiene. De to eldste har fått nytt utstyr og store og små gleder seg. Her hos oss er det vårlige temperaturer, men sola glimrer stort sett med sitt fravær. Det hindrer ikke at det har begynt å spire og gro i hagen. Det liker vi!

Før jeg springer av gårde til jobben vil jeg dele dette koselige diktet med dere:Jeg vet dessverre ikke hvem som er forfatteren, men synes diktet er så trivelig med et innhold som vitner om VÅR!

Nå får blogg være blogg - jeg er på farten til elevene mine! :-)9 kommentarer

Georgine

24.03.2011 kl.09:24

Høres ut som en kjempekoselig måte å tilbringe helgen på og det er nok viktig å benytte anledningen for de langrennsfrelste nå. for snart så er jo snøen borte over alt.

Ønsker dere en kjempegod tur.

quiltmania

24.03.2011 kl.09:36

God tur til snøen! ;o)) Høres ut til å bli en trivelig helg.

Koselig dikt.

Marit

24.03.2011 kl.09:51

God tur til snøen. Hytteturer er jo alltid koselige, selv om jeg kan styre meg for skigåing og -renning. Men vårtegnene - de er fantastiske! Ha en fin dag. :o)

jervveien16

24.03.2011 kl.10:00

Snakk om å ose av vår...et herlig dikt. Det burde henge oppe på en stor plakat i disse dager. Her smiler solen og stråler inn på kontoret mitt... Spenner på meg langrennskiene i morgen og håper at det er nok snø igjen i bygda.

Håper jentene får en super weekend med langrennsturer og strålende vær. Om ikke annet blir det mye kos på hytta hører jeg :)

Anniken

fruensvilje

24.03.2011 kl.10:09

Nydelig dikt.

Høres ut som en herlige tur dere skal på.Øksker dere en kjempeflott helg og kos dere masse sammen

mojita

24.03.2011 kl.10:45

ja det er håp om at det skal komme noen spirer opp av jorden hjemme hos meg også etterhvert. Men foreløpig kan vi nok heller ta en skitur enn å rydde i hagen. Kan jo forresten skuffe litt på den så kanskje den tiner litt fortere. Ha en hyggelig helg på fjellet.

anettesbokboble

24.03.2011 kl.11:25

Åh så nydelig!Det tror jeg jammen at jeg må ta vare på :) Ha en fantastisk helg :)

Trine Pernille

24.03.2011 kl.11:28

Håper dere får en super helg :)

PANORAMA

24.03.2011 kl.21:02

TUSEN TAKK FOR SØT KOMMENTAR HOS MEG, FLINKA:) For et søtt dikt. Ønsker deg en topp helg og deilige dager på ski.. kos deg.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits