Akkurat nå...

 

...føler jeg meg veldig klar for å sette vekk laptopen, krype ned i sofaen og kose meg med litt søtt, litt salt, litt digg og litt av alt(!), samt dette:

Siste nummer av Kamille ligger urørt og venter på meg.
Lykke!


Med ro i huset og en sliten kropp etter en lang lang dag med all slags hverdagssysler, er det deilig å avslutte med litt kvalitetstid for mor...

Vi blogges!

 5 kommentarer

quiltmania

22.03.2011 kl.22:03

Kos deg! Jeg er "uvenner" med blogg.no - har holdt på i over en time å laste opp et bilde. AARgghhhh..... ikke mye ro og avslapping her.

jervveien16

23.03.2011 kl.07:42

Kamille er fast dolektyre hos oss...eneste gangen jeg rekker å bla igjennom bladene mine :P Fikk et Kamille Løp & Kjøp (eller noe sånt) av modern i går som jeg bladde igjennom i hui og hast. Samler opp magasiner som jeg skal ha med meg på påskefjellet.

Håper nytelsestiden stod til forventningene :)

Anniken

I gode og onde dager!

23.03.2011 kl.08:20

Jeg ser deg for meg med te og alt...herlig

mimmimor

23.03.2011 kl.09:07

Høres ut som en deilig kveld! Håper den sto til forventningen :)

Creativboligstyling.

23.03.2011 kl.09:19

ÅH! Et ferskt kamille ja, det er kos deg. Og med digg i tillegg!! Jeg har bladet liggende selv og kom til interiør sidene i går. men de skal jeg spare litt...liker å kose meg lenge med Kamille, som etter min mening er Norges beste ukeblad! :)

Håper du koset deg "mætti"! :)

Klemmer <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits