Litt om mye og mangt om meget, eller noe sånn

Katste har bestemt seg for at jeg er en av hennes favorittblogger (tusen takk!), og jeg er med det plukket ut til å svare på noen spørsmål. Opplegget er en award/utfordring og jeg har bestemt meg for å ta meg litt tid til det og henge meg på. Det er begrenset hvor mye nytt og spennende jeg kan skrive om meg selv "hele tiden", men det kan godt hende svarene mine denne gangen forteller noe du ikke visste fra før.

Here we go!

Hvorfor startet du å blogge?

Over en tid hadde jeg lest et par interessante blogger og syntes det virket gøy å blogge. Etter å ha tenkt meg om og vurdert hva jeg eventuelt ville oppnå med å blogge og hvilke konsekvenser det ville få, tok jeg sats og hoppet ut i bloggsirkuset den 2. januar 2010. Har for øvrig ikke angret en dag!

Hvilke blogger følger du?

Det er en liten kjerne blogger jeg følger fast og som jeg kikker innom hver gang jeg prioriterer tid på en bloggrunde. Dette er stort sett damer som er i noenlunde samme livssituasjon som meg selv og som jeg har utviklet et godt bloggvennskap med. I tillegg surfer jeg tilfeldig rundt på andre blogger når jeg har ekstra god tid.

Av mine næreste bloggvenner kan jeg nevne

Creativbolig,
Mimmimor,
Anettesbokboble,
Gunn Berit og
Jervveien16,

men lista kunne fort inneholdt atskillig mange flere dyktige bloggere, som jeg besøker flittig. :-)

Katste, som har gitt meg denne utfordringen må jeg forresten ikke glemme. Hun er norsklærer, som meg, og jeg synes det er en fryyyd å lese bloggen hennes.

Favoritt Make-up-merke?

Jeg skulle ønske jeg kunne svare Mac, siden Gunn Berit er leder for Mac i Trondheim, eller kanskje et annet anerkjent og flott merke. Det kan jeg ikke! Jeg er ikke god på slikt, og kjøper de få make-up-produktene jeg bruker ganske så tilfeldig; Tilbud på mascara på Vita? Ok - da tar jeg den! ;-)

Favoritt klesmerke?

Litt lettere enn forrige. Her kan jeg i alle fall navn på noen merker jeg bruker, men noen desidert favoritt har jeg ikke. Er imidlertid svak for merker som Desigual, Cream, Ti Mo, Culture, Chill Norway og Odd Molly. Kan lett svi av noen kroner hvis/når jeg finner noe lekkert av disse merkene i butikken. Har også en del Bergansklær, som jeg har vunnet i fotokonkurranser, som jeg elsker å gå rundt i. Det er bare helt deilig-deilig!

Ditt "Må ha" make-up-produkt?

Definitivt mascara. Det er omtrent like viktig som truse og BH! Hehe.

Favorittfarge?

Lilla!
Liker også godt rosa, blått, grått, samt hvitt og svart.
Ser det ut som jeg er av den kalde typen...? ;-)

Favorittparfyme?

Jeg liker godt å spraye meg med en dæsj parfyme, og jeg kjøper gjerne en godlukt når jeg er på taxfree'n. Det er sjelden jeg kjøper den samme to ganger siden jeg synes det er  spennende med noe nytt. Akkurat nå har jeg en søt kokosduft (elsker kokos!), hvor flaska er formet som ei kinadame. Husker ikke navnet. :-P

Favorittfilm?

Knallvanskelig... Jeg er ikke spesielt opptatt av film, jeg, til Benns store fortvilelse. ;-) Husker sjelden hva filmene heter og hva de handler om. Jeg liker romatiske komedier og drama. Hmmm... Vanskelig å komme på noen, gitt... Eller Titanic kan jeg jo si. Og Mamma Mia. Og Mannen som elsket Yngve. Der har jeg fått tre stykk, gitt. Imponert av meg selv! ;-)

♥ Hvilket land vil du besøke og hvorfor?

USA! Uten tvil.
Jeg ser for meg en måneds ferie på kryss og tvers hvor jeg får oppleve litt av alt det eksotiske og spennende som jeg ser for meg i hodet mitt. Siden ferien og pengepungen rekker enda myyye lenger etter denne måneden, tar jeg like godt en rundtur i Sør-Amerika i samme slengen, jeg! ;-)


Nå har jeg pliktoppfyllende svart på alle oppgavene.
På bildet prøver jeg en gammel skolepult, som jeg siklet etter å ta med meg hjem
da jeg hadde"testet" den på Fretex.

Da gjenstår det å sende denne videre. Jeg velger å sende til de jeg oppga som favorittblogger over her. Hverdagen til de fleste av oss er veldig travel og jeg forventer ikke at dere tar utfordringen, men det hadde vært veldig hyggelig OM dere gjør det allikevel. ;-)

 12 kommentarer

anettesbokboble

22.03.2011 kl.19:38

Å, så koselig! Akkurat nå er det travle tider, men kanskje tar jeg utfordringen om en stund :) Så fin en skolejente forresten ;)

Gunn

22.03.2011 kl.20:41

Klart jeg må ta denne :) En artig og annerledes award :)) Tusen takk for veldig hyggelige ord...du er absolutt min aller nærmeste blogger også! Vi har jo faktisk "kjent" hverandre i over ett år :)) Hihi. Rart, men samtidig veldig riktig! :) Klem Klem

mimmimor

22.03.2011 kl.21:12

Tusen, tusen takk, den satte jeg pris på :) Enda jeg nettopp har tatt denne utfordringen, er det så kos å bli husket fra andre :)

Gøy å lese om din make-up-hverdag :) Klem til deg!

Jervveien16

22.03.2011 kl.21:32

Dagen blir ikke den samme uten et besøk hos Hege ;) Hvis jeg ikke har fått tatt turen innom på et par dager så går jeg igjennom alle innleggene siden sist...så ja Hege, jeg er i fancluben din :P

Takk for utfordringen, skal svare på den :)

Anniken

Med andre ord

22.03.2011 kl.21:36

anettesbokboble: Takk for det. Ikke stress med det. Husk at blogging er et overskuddsfenomen, og akkurat i dag hadde jeg litt overskudd. :-)

Den lille skolejenta har blitt stor, men koser seg fremdeles på skolen, vet du. ;-)

Med andre ord

22.03.2011 kl.21:38

Gunn Berit: Så bra du likte den, da. Er jo ikke vanskelig å be, du! ;-)

Jeg føler at jeg kjenner deg også, har lært deg å kjenne som et varmt og omsorgsfullt menneske. Håper jeg en dag får møte deg face to face, Gunn Berit!

Med andre ord

22.03.2011 kl.21:39

mimmimor: Jeg er glad du satte pris på den. :-) Jeg visste du hadde tatt den, men du er en av mine desiderte favoritter, derfor nevnte jeg deg. Ja, det er alltid koselig med litt positiv oppmerksomhet. :-)

Med andre ord

22.03.2011 kl.21:40

Jervveien16: Hehe. Tusen takk og det er veeeldig gjensidig!

Så gøy at du henger deg på, men husk - ikke noe stress. ;-)

Gunn

22.03.2011 kl.21:40

Det tror jeg garantert vi skal få til :) Føler det på meg :)))

Creativboligstyling.

22.03.2011 kl.21:51

ÅÅ så god du er Hege!! Tusen takk!! Dette skal jeg få til, en ære å få en slik utmerkelse fra deg, blir så glad så glad for det! :DDD

Ha en kjempe fin kveld:) Klemmer <3

mimmimor

22.03.2011 kl.23:02

Åj, nå ble jeg enda mer glad her jeg sitter :) Godt vi har gjensidig glede av hverandre! Klem til deg.

Katrine Stensland

23.03.2011 kl.08:01

Ja, så lærte jeg litt i dag også!!

Alltid glad for å høre at det finnes andre med avslappet forhold til klær og sminke =)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits