Det mest spennende bloggnavnet


Nå er tida inne til å avsløre hvem som har det mest spennende bloggnavnet! I dette innlegget ba jeg om historien bak leserne sine bloggnavn og lovte å velge en blogger, som jeg skulle skrive en positiv omtale om. Jeg vil først få takke alle bidragsyterne for interessant lesing og veldig mange spennende historier! Det har virkelig ikke vært lett å velge ut en, meeeen jeg har klart det! ;-)

Mitt valg har falt på bloggen "Midtlivskrise". Jeg har fått stor respekt for denne voksne sørlandskvinnen, som innimellom hverdagslige sysler, skriver åpent om temaer som mange velger å fortie, nemlig sine egne, personlige vanskeligheter. Ofte er det lett å skrive om sin "lykkeverden" og hoppe glatt over det vanskelige og vonde, som faktisk er en del av alles hverdag. "Midtlivskrise", derimot, tenker at å blogge om hennes vanskelige tid nå midt i livet, vil være med å hjelpe henne. Hun skriver at hun via bloggen sin forklarer omverdenen om problemene hun sliter med, slik at folk ikke skal lure så mye. Her spilles det altså med åpne kort om tabubelagte emner som depresjon. Hos "Midtlivskrise" får leserne den usminkede sannhet - forbausende åpent og imponerende ærlig.

Les et utdrag av den sterke kommentaren hennes angående bloggnavnet:

" Midtlivskrise .. rett og slett fordi det var derfor jeg begynte å blogge. Syk, sykmeldt, deppa, møtt veggen. You name it! En helt annen person enn den jeg EGENTLIG er. Eller var? Kanskje et motstykke til uttalelsen: Jeg er midt i livet og elsker det. For jeg er midt i livet og HATER det. Alt som følger med, ting som forandrer seg, ting en aldri engang har hørt andre snakker om. Men selvfølgelig er jeg ikke alene, har funnet både det ene og det andre igjen på nettet når jeg bare søkte etter det.

Og kanskje er det et lite opprør med det at depresjon, det snakker vi ikke om. Utad skal en oppføre seg som om ingenting var galt, smile og le og tøyse som en alltid har gjort. Vel, i lengda gikk ikke det! "

Klikk på headeren til "MIdtlivskrise" over for å komme direkte til bloggen henes. :-)

Jeg tar av meg hatten for "Midtlivskrise" og oppfordrer leserne mine til å besøke henne på bloggen. Hun skriver om mye annet enn vanskelighetene sine også. Dette er på ingen måte en blogg å bli trist av, derimot en interessant blogg utenom det vanlige, som blant mye annet bobler av humor og selvironi!

Tusen takk igjen for alle gode bidrag med interessante historier rundt bloggnavnene deres!

9 kommentarer

Ninaforfatter

18.03.2011 kl.11:12

Gratulerer til Midtlivskrise! :-D

Roger O.Steinbakk

18.03.2011 kl.11:28

Heia

Ser ut som om videresendingen til "midtlivskrise" ikke fungerer.

Eller er det bare meg?

Med andre ord

18.03.2011 kl.11:30

Roger O.Steinbakk: Du hadde rett! Jeg beklager. Nå skal det være i orden. :-)

Creativboligstyling.

18.03.2011 kl.12:23

Da skal jeg gå inn der! Hørtes ut som en flott og ikke minst ærlig blogg. Alle har sitt å stri med og for noen kan det være værre enn hos andre. Om folk velger å skrive om det er opp til hver enkelt. Det er flott hvis hun føler at dette gir henne noe, at hun også får noe tilbake. Håper ikke hun opplever å stille seg til "hugg" for andre slik at depresjonen kan bli værre. For å utlevere seg personlig og privat kan være tøft. men all ære til henne, som velger å være så åpen, hun er kanskje anonym om hvem hun er...? Skal gå innå finne det ut selv jeg:)

Gratulerer til Midtlivskrise! :)

Ha en flott dag, kelm, klem ***

quiltmania

18.03.2011 kl.12:23

gratulerer så mye til Midtlivskrise - vel fortjent!!!! ;o)

Takker Hege for dette initiativet - veldig artig!

Ønsker deg og dine en trivelig fredag!

anettesbokboble

18.03.2011 kl.19:18

Så bra innlegg, Hege! Og en veldig god grunn for å velge denne bloggen, interessant og sterk lesning :)

Katrine Stensland

20.03.2011 kl.12:09

Gratulerer til Midtlivskrise!!

Og, en liten utfordring til deg på bloggen min =)

Marit

21.03.2011 kl.14:50

Takk for gratulasjonene her inne. :o)

Artig initiativ og veldig gøy at jeg vant!

Med andre ord

22.03.2011 kl.21:35

midtlivskrise: Det var vel fortjent!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits