I morgen...

 

...skal jeg lage en positiv omtale av den bloggeren som i mine øyne skrev den mest interessante begrunnelsen av bloggnavnet sitt til dette innlegget. (Det er enda ikke for sent for etternølere å henge seg på!) Jeg har tenkt mye på det vanskelige valget og tror jeg har det meste klart i hodet (med mindre noe ekstraordinært dukker opp i løpet av natta...). Nå er imidlertid både hodet mitt og jeg selv trøtte og alldeles ikke klare for slike oppgaver, så dere får vente i spenning til i morgen med å se hvem jeg velger ut. :-)

Derfor nøyer jeg med å avslutte kvelden med å si:Én kommentar

Trine Pernille

18.03.2011 kl.08:54

Det blir morsomt å se! Selv er jo min bloggadresse navnet mitt, så ikke så mye interessant bak det ;)

Jeg begynte forresten å synge på den sangen fra Annie, da jeg så overskriften din, så nå kommer den til å surre i hodet mitt hele dagen. Det gjør jo ingenting, i og med at den er så fin :) (Det hadde vært værre om det hadde vært mikkel rev..)

"Det kommer en dag, i morgen, du må tro og håpe at i morgen, blir det sol" <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits