Bloggnavn


Til alle mine medbloggere:

Jeg lurer på hvordan du kom på bloggnavnet ditt - var det kreativitet, et bevisst valg eller sa det seg kanskje selv?

For min egen del var det å begynne å blogge en gjennomtenkt og veloverveid handling, og aktuelle bloggnavn ble også nøye vurdert før jeg opprettet bloggen. Jeg ønsket meg et bloggnavn som var enkelt å kjenne igjen og huske for leserne. Valget falt på "Med andre ord", noe som var et forslag fra min kjære Benn Peter. Jeg liker bloggnavnet mitt godt og nå, etter et drøyt års blogging, føler jeg at både det og headeren min, er med på å gi meg og bloggen min en identitet.

Headeren med bloggnavnet mitt har fulgt meg siden oppstarten. Forandring kan sikkert fryde, mens stabilitet gir identitet.
Bildet tok jeg for øvrig på en båttur utenfor Venezia "i sin tid". :-)


Tenkte jeg skulle skrive en positiv omtale på bloggen min om den bloggeren jeg mener skriver den mest spennende eller originale historien rundt bloggnavnet sitt, så her er det bare å sette i gang og fortelle! :-)


Uansett bloggnavn: Blogg er gøy! 

20 kommentarer

Creativboligstyling.

15.03.2011 kl.22:14

Navnet ditt er super fint!! Liker det kjempe godt! :)

Hmmm navnet mitt ja..det var nok pga firmaet mitt, og alt jeg lager av kreative ting. Men jeg ser jo at det blir mye annet enn akkurat det navnet på bloggen sier også...så kunne kanskje hatt et annet navn. men, men nå er det nå slik..og kan ikke bytte heller:) Også prøver jeg å komme med noen kreative forslag og innspill av og til, selv om jeg sikkert burde ha hatt det mye oftere ;)

Ønsker deg en koselig kveld. Og TUSEN TUSEN takk for koselige kommentarer, blir sååå rørt! :D

God natt, klemmer ***

Johanne

15.03.2011 kl.22:18

Jeg slet kjempelenge med å finne navn! Til slutt hadde jeg ikke mer fantasi, og da tok jeg bare noe heeelt random (-: Er ganske fornøyd nå da, faktisk :D

Gunn

15.03.2011 kl.22:20

Jeg valgte kun navnet mitt i søkefeltet, for å gjøre det enkelt for familie og venner når de skal taste inn navnet. Men min "arbeidstittel" er jo-Mitt liv-mine tanker, mine drømmer. Og grunnen til det-var at jeg ønsket å fortelle med en setning hva bloggen skal inneholde. Jeg ønsket at den skulle være personlig, men samtidig kanskje litt inspirerende for andre? Jeg liker jo å gjøre andre glad, og prøver å holde en litt humoristisk og glad linje-selvom man innimellom ikke helt føler for det-kremt. :)) Jeg liker ditt navn veldig veldig godt. For meg er med andre ord-en betydning om at du er god på å ordlegge deg og at du vil fortelle oss noe, med litt andre ord....:)) Skjønte du den :)

15.03.2011 kl.22:21

fin blogg : )

hadde blitt glad om du kommenterte tilbake : P

Chesca

15.03.2011 kl.22:21

Fin blogg :)

venkesstrikk

15.03.2011 kl.22:27

Hei,litt kjedelig historie, men det er rett og slett satt sammen av navnet mitt og min store hobby :))

mimmimor

15.03.2011 kl.22:27

Mitt navn er et kjælenavn fra barndommen. Den gang jeg vokste opp var jeg av ulike grunner ofte hos mine besteforeldre i Vesterålen - de fleste skoleferier og langhelger gikk turen dit. Ofte reiste jeg alene. Min mormor og morfar kalte meg bare Mimmi. Det samme pleide mamman min å gjøre. For meg er Mimmi godfølelse og gode minner.

Som mor trenger jeg av og til å huske dette som gjorde at jeg ble det mennesket jeg ble. Omsorgen fra mine besteforeldre formet meg i stor grad. Så da bloggnavnet skulle velges, ønsket jeg noe som definerte både mitt før og mitt nå og som var personlig for meg og samtidig greit nok utad. Kanskje en form for en bloggidentitet. Syns det har funket greit. På blogg kan jeg være "liten" og barnlig når jeg ønsker det, seriøs og moderlig når humøret er i det lunet. Så "Mimmimor" kjennes helt greit, det :)

Morsom idè du har - kan jo være moro å se hva andre har av tanker til sine navn.

quiltmania

15.03.2011 kl.22:30

Ganske bevisst navnevalg fra min side. Ville at navnet skulle si konkret hva jeg blogget om, så de som tittet innom skulle vite hva de gikk til. Har holdt meg til å blogge om hobbyen (eller lidenskapen) min med noen få unntak. Kanskje bør jeg by litt mer på meg selv og andre sider av livet mitt. Trives som quiltmania og er glad jeg begynte å blogge.

Katrine Stensland

16.03.2011 kl.08:25

Jeg visste for lite om bloggnavn da jeg valgte mitt... Tenkte liksom bare nettardresse, og ikke "navn" i den forstand. Kunne derfor godt tenke meg et nytt, men tenker litt som deg... at det er en fordel å være stabil og gjenkjennelig. Har også hatt den samme headeren i alle mine ti måneder som blogger, og føler meg nokså avleggs =)

Cogito ergo sum, er jo allerede taken, av eminente Elisabeth, men det ville nok være mitt førstevalg!

Ninaforfatter

16.03.2011 kl.09:30

Det er mange som heter "Nina" og det var ikke lett å finne bloggnavn i kombinasjon med det. Jeg begynte med Ninasunivers, men etter å ha opprettet bloggen, kom jeg ikke inn på den igjen... :-O I registreringen hadde jeg antagelig hatt en skrivefeil i e-mail-adressen, og siden Blogg.no derfor påstod at bloggen ikke var min, kunne de ikke slette den.

Jeg måtte opprette en ny blogg, og da ble det "Ninaforfatter". Det er selvfølgelig mer MEG. :-D Jeg skriver, dikter og freelancer, og tenker ord og bilder hele tiden. Min oldefar (på morssiden) var forfatter, hans bror var maler. Min farfar sang i mannskor og var med i en liten kunstnerisk vennekrets rundt Herman Wildenvey. Alt dette kunstneriske ligger i meg og presser seg fram.

Jeg er svært komfortabel med mitt bloggnavn, og jeg holder meg til emnene skriving, bøker og film. Den nye headeren min gjenspeiler også hva jeg driver med.

Min drøm er å få utgitt mine barnefortellinger og mine romaner. Bloggen er, med andre ord, også et verktøy for at forlagsbransjen skal få øynene opp for meg.

Det er alltid koselig å lese bloggen din. Jeg bare må innom for å lese, du har mange supre innlegg. Dessuten liker jeg headeren din, den er ren og luftig, og positiv!

Ha en fin dag! :-D

Allis

16.03.2011 kl.10:07

Hehehe.. Allis er bare Allis.. litt blanda av mitt egetlige navn som er Anneli.. kjedelige greier som passer til et surrehue som meg.. hohoho

Ha en flott dag videre

jervveien16

16.03.2011 kl.10:13

Liten tvil om at du har gjort et godt godt valg av navnet på bloggen. Den passer utmerket til den Hege jeg "kjenner til". Full av meninger og full av engasjement. Lydhør og undrende.. Det er mye snakk om brands i min bransje. Det å kjenne igjen et firma via en logo. Helt uten navn på firma. F.eks Norske Shell...de bruker bare skjellet sitt.. Det er de færreste som kan gjøre dette. I klesbransjen er det veldig typisk å bruke dette...hvem kjenner ikke igjen en krokodille på genseren? Lurer ikke på hva slags merke det er da :P

Bloggen vår handler om hele familien. Med mange forskjellige etternavn (litt færre nå) så falt det seg naturlig å bruke adressen i stedet for etternavnet vårt. Det handler om de menneskene som bor i Jervveien16 :)

Anniken

leirabestas

16.03.2011 kl.10:22

Siden jeg bor på Leira og er bestemor til to skjønne unger så måtte det bli leirabestas:))

Prøvde meg først med facebook men det gav meg ingenting,så var det en nevø av meg som sa att du tante skulle hatt blogg.Som sagt så gjort og det har vært så koseligt hver dag,har jo fått en gruppe flotte venner føler eg:))

klem fra leirabestas:))no står spinning på timen så eg må ile:))

Creativboligstyling.

16.03.2011 kl.10:31

Her fikk du mange fine og gode kommentarer/svar på det du lurte på Hege! :D Spennende å lese om hvordan de forskjellige fant på bloggnavnet sitt. Morsomt innlegg! :)

Marit

16.03.2011 kl.10:42

Midtlivskrise .. rett og slett fordi det var derfor jeg begynte å blogge. Syk, sykmeldt, deppa, møtt veggen. You name it! En helt annen person enn den jeg EGENTLIG er. Eller var? Kanskje et motstykke til uttalelsen: Jeg er midt i livet og elsker det. For jeg er midt i livet og HATER det. Alt som følger med, ting som forandrer seg, ting en aldri engang har hørt andre snakker om. Men selvfølgelig er jeg ikke alene, har funnet både det ene og det andre igjen på nettet når jeg bare søkte etter det.

Og kanskje er det et lite opprør med det at depresjon, det snakker vi ikke om. Utad skal en oppføre seg som om ingenting var galt, smile og le og tøyse som en alltid har gjort. Vel, i lengda gikk ikke det! Og jeg kan jo ikke forsure omgangskretsen min med å bare klage heller. Derfor skreiv jeg det heller ned her. For å få tankene ut en plass, for ut måtte det! I utgangspunktet skulle det være en anonym blogg, men jeg valgte å legge den ut på facebook også. Så slipper jeg så mange spørsmål fra kollegaer og venner om hvorfor jeg ikke er på jobb. Jeg som aldri var sykmeldt før.

Kanskje må jeg skifte navn etterhvert, når jeg kommer tilbake til mitt gamle jeg ..? Eller kanskje jeg slutter å blogge da?

m a l i n 

16.03.2011 kl.16:05

Lillesøstra mi klarte ikke og si Malin når hun var 1 år gammel nå er hun 5 og da sa hun Mana men så var både manas og mana opptatt så da blei det Maanas.. hun kan si Malin nå men kaller meg for manas <3

Med andre ord

16.03.2011 kl.17:01

Nå er jeg heeelt overveldet! Tuuusen takk for alle de fine historiene deres. Dette var interessant lesing!

Jeg lar de som ikke har fått skrevet enda få mulighet litt til før jeg velger ut en av dere som får god omtale av bloggen sin hos meg. :-)

Ønsker alle en fortryllende vårkveld!

Idunn

16.03.2011 kl.19:44

idunns... fordi det er min blogg, vel! ;) Å finne navn på ting har aldri vært min sterke side, så jeg holdt meg til det enkle. Eller er det "Se! Idunn blogger!" som er navnet kanskje? Det er jo for så vidt det som står på headeren. Det kommer enkelt og greit av at jeg har hatt en del halvhjertede blogger tidligere, som jeg aldri oppdaterte. På denne bloggen, derimot, oppdaterte jeg jo titt og ofte, som var litt overraskende. Litt sånn.. "Næmenn, se her'a! Idunn blogger, jo!"

Consuming

16.03.2011 kl.21:44

He-he, så morsomt å lese alle kommentarene. Har ikke noe spesiell story bak navnet på bloggen min, men siden jeg bare skriver om varer og ting vi forbruker ville jeg ha noe som passet til det. Vurderte litt fram og tilbake, men landet på et jeg jo er både kunde, forbruker, konsument osv. Jeg heter Ingvild, og mannen min kaller meg ofte litt humoristisk for bare ing, eller ord som slutter på ing i ulike sammen henger (i steden for Ingvild ). Hvis det jeg er trøtt kaller han meg neturligvis trøtting, hvis jeg maser er jeg masing, hvis jeg rydder er jeg rydding, etc. Så da fant jeg ut at jeg måtte slå sammen ing med noe fra forbruk, så etter å ha forkastet Consumer-Ingvild, Konsument-Ingvild, Forbruking, og andre lignende alternativer, ble det det Consuming. :-)

emmasthing

24.05.2013 kl.20:26

jeg føler jeg har så sykt dårlig navn på bloggen... herregud emmasthing.blogg.no haha kom ikke på noe bedre :-/

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits