Black swan

Vi har tenkt på det i flere uker, å gå på kino og se "Black swan". I dag bød det seg en anledning, og sammen med et vennepar av oss, satte vi oss godt tilrette i luksussalen  sammen med twist og kaffe. Herlig!

Selve filmen viste seg å være utrolig dramatisk, dyster, fascinerende, spennende og spesiell. Etter at forestillingen var over opplevde vi det uvanlige i at folk ikke reiste seg og gikk. Mange trengte nok litt tid for å fordøye opplevelsen... Vi kom oss opp av stolen etterhvert, og det ble et lite besøk hos vennene våre også, før jeg nå er vel hjemme ved PC-en min igjen. ;-P

Selve handlingen foregår i et ballettmiljø der Svanesjøen settes opp. Det blir intriger danserne i mellom og tøff kamp om hovedrollen. Denne spilles fabelaktig av Natalie Portman, en prestasjon hun nylig fikk Oscarprisen for. Kampen og presset hun utsettes for får fatale følger, uten at jeg kan røpe mer her. ;-) Så spennende er det imidlertid, at jeg tidvis følte jeg satt en halv meter over den behagelige kinostolen. Haha.

 Hvis du ikke har sett filmen, har du fremdeles mulighet. Den surrer og går på kinoer rundt i landet... Noen vil muligens mene at twisten var bedre enn filmen, men i mine øyne er det en så annerledes og velspilt film at jeg godt går god for den.

Vil gjerne høre oppfatningen din hvis du har fått med deg denne filmen. :-)

  

9 kommentarer

venkesstrikk

10.03.2011 kl.22:40

Har ikke sett den, men står på ønskelisten.

Creativboligstyling.

10.03.2011 kl.22:58

Har ikke fått sett den enda, hørte den var skummel...og jeg er så utrolig pysette ovenfor slike filmer ;) Blitt bare værre og værre. Jeg må bare se romantiske komedier, haha :) Men kunne ønske at jeg "klarte" å se den, det er jo en film man burde få med seg;)

Men nå fikk jeg lyst på twist, haha! Men jeg har pusset tenner og stakk bare en kjapp tur innom for å si god natt.***

Klemmer <3

Med andre ord

10.03.2011 kl.23:15

venkesstrikk: Se den, du! ;-)

Med andre ord

10.03.2011 kl.23:16

Creativboligstyling.: Jeg tålte den, så da gjør nok du det også. ;-)

Ønsker deg en god natt, Kine, med eller uten Twist! Hihi.

mimmimor

11.03.2011 kl.06:53

Høres ut som noe jeg kunne tenkt meg... Tror det må bli dvd - den går vel ikke på kino i juli.

Trine Pernille

11.03.2011 kl.12:15

Har hørt at den skal være utrolig bra ja, så jeg må nok dra å se den snart jeg også :)

Med andre ord

11.03.2011 kl.17:06

mimmimor: Selv om kinoopplevelsen er noe for seg selv, fungerer nok DVD-versjonen også. :-)

Med andre ord

11.03.2011 kl.17:06

Trine Pernille: Gjør det!

m a l i n 

16.03.2011 kl.16:06

Den filmen er bare så utrolig bra... !

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits