Akkurat nå...

 

...har våren tatt en aldri så liten pause, og kong Vinter kom på besøk! Alle som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i besøk av alle, med et øøørlite unntak av nettopp ham.

 

Det er ikke mange dagene siden jeg satt ute på terrassen og nøt vårens første, varme solstråler. Stolen står enda og nyter utsikten...  Sjekk forresten teksten på tavla. Ikke mye tegn til vår i lufta akkurat nå!

Detaljbilde, hvor man kan få inntrykk av hvordan det laver ned:På andre siden av huset ser det slik ut i skrivende stund:Jaja, jeg får trøste meg med at jeg har vinterferie og får heller sysle med noe annet enn soling! Hehe. Kan jo begynne med å hoppe i en varm dusj! Kanskje blir det bibliotekbesøk og kino litt senere. Vi får se... Noe av det som er deilig med ferie er å ikke ha de store planene, men finne på koselige ting underveis. :-)

Kos deg på denne torsdagen, du også, uavhengig av været!13 kommentarer

mimmimor

10.03.2011 kl.10:35

Mulig det er trist og trasig at vinteren kramper seg fast, men det så vakkert ut...

Creativboligstyling.

10.03.2011 kl.10:39

Se der var det vinter vær ja...her er det faktisk vår i dag..( var jeg kanskje litt slem nå..? ) Ikke meningen :)

Jeg pusset vinduer i dag..og det er jo et vårtegn, jippi! Kl 14.00 var det spådd snø i dag, krysser fingrene for at det ikke kommer mye, vil ikke!! Vil ha vår! :)

Kos deg med vinterferie og dine små pusslerier :)

God klem *** <3

Med andre ord

10.03.2011 kl.11:38

mimmimor: Vakkert er det kanskje, men helt feil i mine øyne! ;-)

Med andre ord

10.03.2011 kl.11:39

Creativboligstyling.: Neida, vennen, du er aldri slem. ;-) Jeg unner deg all varme, sol og lykke du kan få! Håper all snøen ha landet hos oss nå, slik at det ikke er mer igjen til dere. ;-P

Små puslerier, ja, det er en perfekt beskrivelse på dagen min! ;-)

Klem tilbake til deg!

quiltmania

10.03.2011 kl.12:40

Regn på kysten meldte de her.... MEN her laver snøen ned....

AARRGGHHH... - jeg vil ha vår!!!! ;o)

jervveien16

10.03.2011 kl.14:33

Vi startet så fint, men nå har du tydeligvis sendt over møkkaværet til oss på Østlandet også... Her laver det ned og det er overhodet ingenting som minner om vår i det hele tatt... Mine bekymringer for påskesnøen er glemt og jeg føler virkelig for å krype inn i varmen. Det med kino var en god ide...kos deg inne i snøværet og nyt siste rest av vinterferien :)

Anniken

Boggen

10.03.2011 kl.17:43

Det skal bli fint neste uke! Jeg har ikke tid til¨å bruke krefter på å klage over dette snøværet! Jeg var i begravelse til en venn i dag,2 år yngre enn meg. Hjertet ville ikke mer. Det gjelder å bruke den tiden en har til noe positivt.

Nett nå er jeg glad for at mest hele vårvasken er unnagjort, loftsstua er ferdig og vi skal fyre i ovnen i kveld for det blåser ikke.!

Mayse

10.03.2011 kl.18:24

Velkommen norsk vinter!!!!!!!

Hihihi

Hilsen Carlos

venkesstrikk

10.03.2011 kl.18:56

Slik ser det ut her også, men det går nok over

Katrine Stensland

10.03.2011 kl.19:02

Hos meg er det uvanlig vårlig til å være i første halvdel av mars... aner meg at det er litt forædersk... liksom ikke vits i ta gleden på forskudd? Joda, det kommer nok mer snø - noe annet ville vært helt mot normalt - men jammen nyter jeg den påtroppende våren ja!

Trine Pernille

11.03.2011 kl.12:17

Ja våren tok en liten pause her i dag også, men jeg velger å tro at det er fordi at litt nysne tærer på den gamle så den forsvinner fortere, så da er den hjertelig velkommen... for en dag eller to ;)

Med andre ord

11.03.2011 kl.17:07

Trine Pernille: Så flink du er til å se det positive i det. :-)

Riktig god helg til deg!

m a l i n 

17.03.2011 kl.20:24

Jeg vil ha sommer... er lei den snøen nå... håper snøen er borte til 7 Mai Vålerenga-Brann skal på den kampen og da vil jeg ikke ha snø og kulde !!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits