Giveaway - vinn abonnement på Bolig Pluss!

 

Vil du vinne et abonnement på det knallflotte interiørmagasinet Bolig Pluss? Nå har du sjansen til å få magasinet tilsendt i posten uten å betale ei krone i hele 6 måneder. :-) Bladet passer for alle som er opptatt av interiør, hus og hjem. Du kan lese spennende reportasjer, få allsidige tips og ideer, oppskrifter, inspirasjon og mye, mye mer.

Det er bloggen Mias Interiør som lar deg vinne denne premien. Jeg melder meg garantert på! Noe for deg også? Klikk deg inn til Mia, da vel. :-)  

Trekningen på giveawayen er 1. april, men hvorfor vente? ;-)

Lykke til!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits