Fastelavn

Hos oss er vi nå stappmette etter deilige kremboller! Nammi! Vi har bakt og kost oss i stort monn... Når det er fastelavn velger vi å meske oss med bollene for å "fete oss opp", men dropper glatt fastetiden etterpå. ;-)Vi vet å kose oss!


Nyt fastelavnssøndagen, du også!Blogglisten

7 kommentarer

Creativboligstyling.

06.03.2011 kl.18:54

Å så KOS!! Våre boller står straks klare for kveldskosen..gleder meg ;P

Det ble sen middag her i dag, derfor en sen fastelavens feiring. Dessuten skulle egentlig datteren min bake, men det " glemte" hun visst ;) Så da måtte mor slå til da...enda så energiløs jeg har vært i dag.

Fikk nettop en kommentar om jeg kunne gjøre om skrift typen på bloggen min, en "fast" leser mente det var så slitsomt å lese bloggen og at fonten burde byttes ut, den var ikke så pen å se på mente hun...Hmm er ikke dette litt små "frekt" lurer jeg bare? Det er jo min blogg! Greit at folk kommer med ønsker om hva man skal skrive, men det å skal forandre på utseende på bloggen ser jeg på som en liten fornærmelse...eller er jeg nærtagen nå, hehe :)

Nei, skal da ikke plage deg med dette, midt i det koselige innlegget ditt:D

Dere vet å kose dere ja, det lyser varme og kjærlighet over hele familien :)))

Kos dere videre, så skla vi innta fatelavensboller vi også ;)

<3 Klemmer <3

Med andre ord

06.03.2011 kl.19:02

Creativboligstyling.: Tuuusen takk for den koselige kommentaren din, kjære deg!

Hehe. Det er fort gjort å "glemme" oppgaver man har, det har jeg god erfaring med hos mine egne jenter. Stort sett er de snille og greie, men det er ikke alltid at å hjelpe mor står øverst på ønskelisten. Anna hjalp til med bakingen her i dag, og hun liker det godt. Da har hun anledning til å smake på deigen også, og da er det i alle fall verdt litt strev. ;-)

Heeelt enig med deg angående bloggdesignet! Folk kan få mene og tenke hva de vil, men det er direkte upassende å uttrykke meningen hvis den er negativt, med mindre du har spurt om hva vedkommende mener. Du får heve deg over det. Og hvis du lurer, så er bloggdesignet ditt virkelig smakfullt, etter min oppfatning. :-)

Kos dere med bollene - og hverandre!

Creativboligstyling.

06.03.2011 kl.19:14

Tusen takk for det Hege! Ingen andre som har nevnt på dette før. Og når vedkommende skriver at hun har meg på blogglisten sin og leser alle innleggene mine...så skulle man tro at skriften ikke var så vanskelig å lese. Det å skrive at fonten ikke er pen og at det blir slitsomt å lese bloggen min synes jeg blir litt drøyt egentlig. Rart at folk gidder å bry seg med slik, det gjør ikke jeg iallefall. Folk får ha den skriften de vil, og jeg leser ikke de bloggene som ikke gir meg noe..enkelt og greit. Min lille klagesang til deg i kveld ;) Stakkars deg <3

Yngste datteren min hjalp meg med bakingen, så jeg skal absolut ikke klage altså ;)

Hygglig når barna vil hjelpe til :)

Klemmer <3

Med andre ord

06.03.2011 kl.19:17

Creativboligstyling.: Hehe. No probs! Fint å kunne ha en luftekanal fra tid til annen. :-)

leirabestas

06.03.2011 kl.19:32

Med så mange slanke fine jenter så har dere ingen grunn til å la være å meske dere:))bare å hive innpå,selv var eg stappa etter 1 da vi må ta bollene som desert rett attiveien middagen her på muritun:))

MissMette

06.03.2011 kl.19:42

Så kjempegodt ut ;) - har spist dette i dag her i huset også, så nå tror jeg det er nok boller på en stund - men godt var det... hehe... Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld.

Klem fra Mette

Iselin og Madelen

06.03.2011 kl.20:22

Det så kjempe godt ut! Jeg har enda ikke fått boller i dag.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits