Turkos og annen kos


Denne første vinterferiehelga har det vært sol og vårlig ute. Man kan kjenne varmen fra sola, men det har vært litt vind og dermed nokså surt ute. Sitter man i ly har det vært kjempefint og vi har faktisk så vidt innviet terrassen, og også kledd oss godt for å ta vårens første tur med bål, pølser og pinnebrød. Målet for den turen var Grindavatnet her i området.


Noen glimt fra turen til Grindavatnet finner du her:

 
Ellers har vi fått med oss både VM på ski på TV og spist deilige kremboller siden det er fastelavn i dag (bolleblogginnlegg er på tur). Vi har også vært ute og kikket på alle de flotte båtene i havna og matet endene ved Stemmen. Dessverre har jentenes form hanglet litt, med feber av og på, og det har satt en liten demper på kosen. Vi har allikevel prøvd å utnytte de to feriedagene vi fikk sammen så godt vi kunne. I morgen reiser jentene nemlig til pappaen sin for å fortsette  vinterferien med kjekke opplevelser hos ham. :-)

 5 kommentarer

anettesbokboble

06.03.2011 kl.18:52

Åh, så nydelige bilder!! Ingrid og jeg har også vært på tur, skikkelig sur vind og grått, men veldig koselig allikevel. Her må vi vente enda en uke før det er vinterferie, så det er full nedtelling :) Klemklem :)

Med andre ord

06.03.2011 kl.19:04

anettesbokboble: Tusen takk! Bildene er vel som turbilder flest. Koselige minner. :-)

Jeg trodde faktisk vi var sist i rekken av vinterferieuker, men da tok jeg altså feil. Da blir deres ferie lovlig sent, må jeg si. Jaja, da kommer den sent, men veldg godt! :-)

Klemmer masse tilbake, jeg!

leirabestas

06.03.2011 kl.19:24

Så heldige dere er med så nydeligt vær.Hadde egentlig tenkt å ha samme været i helgen men så kom kvitemannen på besøk i går og det var uråd å be ham reise hjem igjen:))

Dere hadde en flott tur og det ser koseligt ut,jeg gikk tur alene i dag:)bilder kjem.

Ha en fortsatt hyggelig kveld

venkesstrikk

06.03.2011 kl.21:36

Så koselig og vårlig det ser ut :) Her gikk det fra 14 varmegrader til snø, ganske typisk mars, men det går nok fort over

Marit

07.03.2011 kl.14:17

Kjempekoselige bilder! :-) Ser ut som dere har hatt like fint vær som oss.

Var koselige tider da ungene var med på tur ja. Vi var en skikkelig tur-familie, stekte pøler og pannekaker (!) på bål, gikk lange turer hver helg. Greit å la de yngre få det inn med morsmelka omtrent. Men det hjalp ikke for den videre turgleden på noen av dem. Tror de må ha fått en overdose da de var små. Dessverre. Men det kan jo være det kommer tilbake når de nærmer seg 30 .. hvem vet?

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits