Cupcakes til søndagskosen

Det er ingen sak å finne unnskyldninger til å kose seg litt ekstra. I dag var det søndag. En helt alminnelig søndag. Jeg hadde tatt feil og trodde det var fastelavnssøndag i dag og handlet inn til boller med krem. Siden disse ingrediensene dermed må ligge og "godgjøre" seg ei uke til(!), ble vi enige om at vi kunne bake cupcakes i stedet. Jeg lagde en gulrot/krydderversjon med masse glasur på toppen. Det slo an det også, gitt!

 Trekløveret mitt var fornøyd med "kveldsmaten". ;-)
Andrine har for øvrig trukket ut enda en tann i dag. Begynner å bli tynt i rekkene nå, som vi ser. :-PNå er vi mette og fornøyde - eller skal vi si litt halvkvalme? Hehe. Astrid og Anna har gått seg en tur ut, mens Andrine slapper av litt med DS-en sin før leggetid. Benn har vi ikke sett i hele dag. Han er på et nedlagt psykiatrisk sykehus og har en photoshoot. Jeg er spent på hva som kommer ut av det der. Han har i alle fall planlagt både vel og lenge, og til nå har han vært bort i knappe i ti timer. Blir nok bra bilder av sånt! ;-)

I morgen er det jammen meg mandag igjen. Snipp snapp snute, så er denne helga ute. Nå er det forresten bare en uke igjen til det omsider blir vår tur til å ta vinterferie. Da kan resten av landets befolkning kose seg på jobbene sine da, tenker jeg! Men aller først skal vi nyte siste rest av denne helga. Hhmmm... Synes jeg hører sofa'n rope i det fjerne!

  

7 kommentarer

quiltmania

27.02.2011 kl.19:37

MMMmmmm så gode ut de der... Her har det vært bollebaking - generalprøve på fastelavensboller... og de smakte som de skulle gitt - så de blir nok bakt neste søndag også.... Ha en trivelig kveld!

ewymarie

27.02.2011 kl.19:42

Så koselig bilde av trekløveret. De cupcakesene så rågode ut.

Maria Rebeccas verden

27.02.2011 kl.21:02

off, jeg leste litt fort der, jeg leste: Benn har vi ikke sett i hele dag, men han er på et psykriatisk sykehus og et blir det gode bilder av... HAHA!! OFF...

du er så god mamma som gleder barna dine i hverdagen, det virker så koselig..

gleder meg til kvalmen gir seg, da kommer jeg lett å tar en kaffe latte hos deg:)

Helene

27.02.2011 kl.21:07

Nam så utrolig godt ut :)

jervveien16

27.02.2011 kl.21:14

Cupcakes er godt i små doser, så det hørtes godt ut med en gulrotkake versjon. Planla bollebaking jeg også, men som alt annet denne helgen har det bare blitt med tanken...

Så søt Andrine er, tannløs og fin...Selvfølgelig søte hele A-gjengen.... Jeg er for øvrig en av tre søsken A'er jeg også :)

Anniken

leirabestas

27.02.2011 kl.22:42

Ja ja masse gode kaker på blogg i dag:))og her på muritunet har dei forandret på kostplanen,nå får alle mager kost ikke bare dei med fedmeproblemer,så her går det i myyyye grøntfor ja:)))

Min matgale verden

28.02.2011 kl.22:13

Mmmmmm, de så skikkelig gode ut:0)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits