Lørdagskos for små og store

Vi koser oss, vi! Eller chiller, som det kalles nå om dagen. ;-)

Helt konkret kan jeg dokumentere kosen for de små slik:Freias påskeegg slår an for små mager. :-)

 

Vi voksne koser oss slik:


På menyen: Marques de Monistrol, Reserva Privada, 2006 (+ litt Facebook!)
Påskeeggene er altfor kvalmende etter min smak, og dessuten er det vel strengt tatt ikke påske enda, heller!?(Beklager dårlig bildekvalitet, de er tatt med gammelkameraet med høy ISO. Neste gang skal jeg gidde å finne fram D700'n :-P)

Tidligere i dag har Astrid og jeg vært på shopping og kost oss noe veldig. Jeg er så heldig som har så flott og fornuftig datter, som samtidig har bøttevis av humor. Da er det greit at kortet mitt gikk litt varmt til tider. Hehe. Jenta trengte klær (igjen) - og ble så fin atte, men bilder til bloggen er litt for flaut, må vite. ;-)

Anna på sin side tok med seg påskeegg til seg og venninna si, Silje, samt soveposen og tannbørsten og blir der til i morgen... Blir alltid litt tomt når det er ei jente i manko her, men det viktige er jo at vi koser oss, alle sammen!

 6 kommentarer

liv

26.02.2011 kl.20:37

Kos dere masse! :=) Det gjør vi her i huset også! Barna med!

Maria Rebeccas verden

26.02.2011 kl.20:43

så koselig:) Jeg elsker freia påske egg, men må nok vente til kvalmen har avtatt litt:) snakkis!

Georgine

26.02.2011 kl.20:51

Påskeegg allerede nå? Påsken er jo ikke før til sommeren? Men hyggelig å kose seg litt nå i vinterferien da. Ha en fin søndag.

jervveien16

26.02.2011 kl.21:55

Åh...jeg hater sånne egg... Spiste ett på hytta i påsken for noen år siden og jeg ble så dårlig at jeg bare måtte legge meg...

Koselig med shopping sammen med døtre. Spesielt når man har tid til å sette seg ned på kafé og kose seg. Manko på en stk datter her også i kveld som er på overnatting hos venninnen sin. Kos deg med Benn...og bildene holder i lange baner for illustrasjon av dagen ;)

Anniken

missM

27.02.2011 kl.01:53

Mmmm, jeg kunne godt med på kos både for store og små, for begge deler er godt ;)

Hehe, og datter får vel legge ut sine egne outfitsbilder når blogg for henne blir opprettet en gang i fremtiden, da er det fint å ha en mamma som er flink å ta bilder!

ewymarie

27.02.2011 kl.11:33

Sånne påskeegg er gode : ) Ha en fin søndag : )

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits