Torsdag og praktisk talt helg

Vi skriver torsdag igjen - den siste i februar. Neste uke er det mars og offisielt vår! Herlig! Jeg vet at det ikke alltid er samsvar mellom kalender og virkelighet, men jeg lever jo i håpet! ;-)

Nå er jeg snart på vei til jobben og deretter er det jammen meg helg igjen! Herlig det også.

Planene for ettermiddagen er ski-VM på TV og kos med familien. Astrid ønsker at vi baker gulrotmuffins sammen. Kan godt hende vi gjør det. Koselig så lenge tenåringen vil gjøre ting sammen med mammaen sin. :-)

Sender denne med deg på vei inn i den nye dagen:

 

Hot Comments 
.
.
Husk at det er opp til deg å gjøre det beste ut av DIN dag...
.
Nå venter jobben på meg! Vi høres. :-)
.
.


4 kommentarer

venkesstrikk

24.02.2011 kl.08:53

Ha en god dag på jobb og HEIA NORGE :) Det er så koselig å gjøre ting sammen med tenåringene og da må en gjøre ting på deres premisser også

I gode og onde dager!

24.02.2011 kl.09:56

Ha en fin dag...

mimmimor

24.02.2011 kl.11:59

Ha en nydelig dag du også - med eller uten gulrotmuffins :)

jervveien16

24.02.2011 kl.17:52

Her har vi kost oss med ski og medaljer. Torsdag er så visst nesten helg...for noen..blant annet deg og meg ;) Kos deg resten av dagen og nyt noen deilig fridager :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits