Kroppsspråk med mer

Nederst kan du betrakte en tegning, som viser en dame i sin beste alder - akkurat som meg. ;-) Problemet er bare at dama er sliten! Normalt sett ville hun naturligvis vært stæsja fra topp til tå, hatt en rank og fin holdning og puttet på sitt vakreste smil. Definitivt også fått av seg de grønne klærne, som hun ikke kan fordra. Men ikke i dag. Eller skal vi si kveld. Etter jobb og matlaging, klesvask, lekseoppfølging, henting, bringing og en tur på matbutikken for å kjøpe litt næringsmidler, pluss en tur i lekebutikken for å kjøpe en gave, er denne dama som et slakt å regne. Nå skal jeg snart innta horisontalstillingen i sofaen og hvile meg litt. Så håper jeg at natta gjør godt og at jeg våkner opplagt og energirik i morgen tidlig. Da er det onsdag og det betyr fridag for meg - og DA må jeg jo ha litt energi! ;-)

For de som lurer på hvordan det går med nakken min, kan jeg berette at det går veldig opp og ned. Har hatt en ganske grei periode en måneds tid nå, men merker at symptomene begynner å snike seg sterkere på igjen. Ingen overraskelse det. Jeg vet jo at jeg aldri blir bra igjen og at det går i bølgedaler, så lenge jeg lever "normalt" og ikke bare hviler. For meg gir det mye bedre livskvalitet å jobbe litt og være normalt aktiv, med den konsekvens at jeg får tøffe dager og perioder, mot å være i ro det meste av tiden for å forebygge konsekvenser av nakkeskaden. Uansett er det utrolig godt de dagene jeg våkner uten intens smerte og altoverskyggende svimmelhet. De dagene er gull verdt!

Til slutt noen ord om kroppsspråk. Vi jobbet med dette temaet på skolen i dag. Elevene mine trente på å uttrykke seg via kroppsspråket og å tolke andres kroppsspråk. Vi snakket også om hvor lite ordene våre er verdt hvis kroppsspråket viser noe annet. Kom på dette da jeg fant fram tegningen under. Kroppsspråket til denne dama er i alle fall ikke til å ta feil av. ;-)

Meg i kveld! ;-)

 

Nå skal jeg bevege meg mot sofaen... :-D

6 kommentarer

mimmimor

22.02.2011 kl.21:42

Håper det blir en bedre kveld for deg, i alle fall. Er litt sånn damen, jeg også, etter ti timer på jobb. Men nå er det straks dyna, tror jeg. I morgen blir en bra dag, det er jeg sikker på :)

leirabestas

22.02.2011 kl.22:08

Er du som denne damen,ja da håper eg att du får en veldig god nattesøvn og en fantastisk flott dag i morgen:))

No skal eg stelle meg og finne senga,i morgen blir det en lang dag på bussen sånn ca 7-8 timer med venting

jervveien16

23.02.2011 kl.14:09

Føler meg definitivt som personen over til tider...uten tvil.. Litt sånn vrengt skurefille...

Litt usikker på om jeg har fått med meg hva nakkeskaden din? Hvordan har den oppstått? Høres ganske omfattende ut med tanke på symtomene du beskriver...

Håper du har en god dag i dag, totalt blottet for smerter :)

Anniken

Med andre ord

23.02.2011 kl.14:51

mimmimor: Man har jo lov å være sliten av og til, uten at det er noe "alvorlig". Dagen i dag er uansett helt fin for min del. :-)

Med andre ord

23.02.2011 kl.14:52

leirabestas: Tusen takk! Natta ble god og denne dagen er også helt fin. Søvn kurerer det meste!

Med andre ord

23.02.2011 kl.14:58

jervveien16: Det er et sunnhetstegn å være sliten, tror jeg, og det er vi jo alle fra tid til annen. En god natts søvn pleier å hjelpe godt, så også denne gangen. I dag er jeg sprek og fin!

Nakkeskaden min består i korthet av at jeg falt under trening og pådro meg flere prolaps og skjevhet, som jeg vil slite med resten av livet. Operasjonsmuligheter er utredet, men funnet uaktuelt/for risikofylt i mitt tilfelle. Derfor må jeg ta hensyn til helsa i hverdagen ved å legge inn hvile. Av samme grunn jobber jeg bare tre dager i uka, slik at jeg har to dager til å ta meg inn på. Symptomene mine er smerter og svimmelhet, men intensiteten går veldig opp og ned. Litt kan jeg styre ved å sørge for nok hvile, men jeg får uansett dårlige perioder. Det er viktig for meg å være positiv å gjøre det beste ut av situasjonen, men det har tatt tid å forholde seg til dette psykisk.

Dagen i dag har vært riktig så god, takk!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits