Heges herlige helg

Noen ganger er det fint å ta ting litt på sparket. Det har vi gjort med hell denne helga. Vi skulle egentlig bare på Ikea og handle litt, men siden de ikke hadde det vi hadde tenkt å kjøpe, kom vi på at vi jo kunne reise til det nye Ikea i Kristiansand. Som tenkt, så gjort! Deilig å kunne ta ting på sparke og sette avgårde! Sånt liker vi. :-) Vi skaffet oss hotellrom på nyrenoverte og flotte Hotell Ernst og reiste avgårde tidlig på lørdag. Dermed ble det både en liten tur i (for anledningen iskalde og snødekte) Markens gate, en litt lengre tur på Sørlandssenteret og Ikea på oss. Dermed klarte vi jammen å svi av noen kroner. ;-) Ikea i Kristiansand var for øvrig en opptur! Der har de virkelig fått til noe bra. Ikea i Sandnes kan knapt sammenlignes med de flotte utstillingene, gode vareutvalget og luftige lokalene de har i Kristiansand. Dermed "oppdaget" vi litt av hvert som endte opp i handleposene våre. Hehe. Sånn kan det gå!

Det ble ikke mye fotografering på oss i helga. To bilder er alt vi sitter igjen med - på min mobil - og dere skal naturligvis få ta del i dem:

 

Benn fant seg en deilig sofa i en interiørbutikk for en velfortjent pust i bakken mens jeg "bare så litt".
(Benn var veldig tålmodig i går, må jeg passe på å få med, hihi.)
Innspill fra min venstre side her: "Den soffa'n dær kosta 17 tusen!" 
Hehe.

 

På dette tidspunktet var jeg såpass gåen at det må ha vært den fantastisk gode gulrotmuffinsen og kaffe moccaen jeg hadde i vente på Sørlandssenteret som gjør at jeg faktisk smiler. ;-)
Pause er i alle fall en bra ting!

I går kveld gikk vi ut og spiste en sen middag på restauranten Herlig Land i sentrum - en positiv opplevelse. Litt viiiiin i kroppen ble det også, gitt. ;-) Så var imidlertid lufta gått ut av ballongene våre, og vi endte opp tidlig på hotellrommet. Hotellsenger er deilig og timene vi hadde til rådighet der ble godt utnyttet, for å si det sånn. Ikke tenk koffert nå, jeg mente at jeg sov vel og lenge. Så det så.

I dag hadde vi et håp om å ta turen innom våre gode venner Heidi og Trond for å hilse på. Tilfeldighetene ville at vi møtte på Heidi i Markens gate i går og avtale for formiddagen i dag ble lagt der og da. Dermed koste vi oss et par timer hos dem, etter en lang og usedvanlig god frokost, før vi tok fatt på hjemveien. Nå er vi tilbake, har fått pakket ut og beundret(!) innkjøpene, dusja litt, spist litt og er klare for film snart. Vi går for Pretty Woman som søndagsfilm denne kvelden(blir aldri lei av den), har popcornet, brus og ullpledd klart, så da er det vel bare å sette seg godt tilrette. Snart. "Skal bare" først... ;-)

 20 kommentarer

anettesbokboble

20.02.2011 kl.20:43

Åå, det hørtes utrolig herlig ut, hotellhelg på sparken. Det må jo være helt toppers :) Her har det gått i skruing av kjøkken (mannen&svogern) og rydding&rydding&rydding (undertegnede), og så skal jeg ikke skrive mer om det. Men vi begynner så smått å skimte enden på det hele nå :) Stooor klem <3

Trine Pernille

20.02.2011 kl.20:57

Det hørtes ut som en herlig helg :) Alle burde ha en sånn spontantur en gang i blandt! Kos dere i sofaen i kveld. Her er sofaposisjon inntatt og jaggu blir det ikke Pretty woman her også :)

Gunn

20.02.2011 kl.21:13

Åh det hørtes helt herlig ut!!! Det er jo så godt at man kan ta ting på sparket, er ofte det som er de beste stundene. Og dette hørtes bare helt herlig ut!! Nyt resten av søndagen!

altvel

20.02.2011 kl.21:34

Deilig med fine helger- klem fra en Hege som ikke hadde helt så herlig helg( men nå har jeg en hel vinterferieuke å kvikne til på, så det blir vel bra etterhvert:))

I gode og onde dager!

20.02.2011 kl.21:44

Fin helg...fint å kunne ta det litt på sparket.

mimmimor

20.02.2011 kl.21:48

Det må jeg si - dere kan dette med å leve her og nu og bare gjøre det som faller seg :) Så bra! Har vært på IKEA i Trondheim, der er det også moro å se på utstillingene. Gøy når de gjør det så man nesten syns man trenger alt sammen :)

jervveien16

20.02.2011 kl.22:35

Jeg har helt klart tapt søndagens filmkamp, ingen Pretty Woman på meg. En film jeg aldri heller går lei... Så morsomt at dere kunne ta en slik tur på sparket. Der har du fordelen med at det bare er dere to noen helger. Hør tes ut som en helt strålende helg.

Anniken

missM

20.02.2011 kl.23:44

oi så helrig, skikkelig spontantur. Jeg vet ikke hvor langt det er til Kristiansand fra deg, men det hørtes likevel veldig trivelig ut! :)

Pearl

21.02.2011 kl.08:42

Jeg elsker Ikea (sammen med sikkert 90 prosent av norges kvinner)!

deilig å ha helger hvor man ikke har noe på tapetet. Vi hadde jo barnefri og koste oss masse :)

cecilie

21.02.2011 kl.11:09

kakaoen så lovely ut!

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:49

anettesbokboble: Det VAR helt herlig!

Lykke til i innspurten - du er kjempeflink!

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:50

Trine Pernille: Spontanturer er helt suverent, ja. :-)

...og Pretty Woman sviktet ikke denne gangen - heller!

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:50

Gunn Berit: Livet er herlig! ;-)

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:51

altvel: Ikke alle dager er like gode... Nyt ferien din, så skal du se at det meste kommer seg. :-) Klem.

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:51

Siv Svanem.: Enig!

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:52

mimmimor: Ja, det er inspirerende å kunne gå rundt og kikke. MEN det kan fort bli dyrt! ;-)

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:53

jervveien16: Klart det er en fordel å bare være oss to av og til, men når det er sagt ville jeg helt klart valgt å ha dem hele tiden om jeg hadde kunnet.

Pretty Woman svarte til forventningene denne gangen også. Du får ha den tilgode!

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:54

missM: Det er ca. 3,5 timer å kjøre til Kr.sand - en helt passende helgetur. :-)

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:54

Pearl: Hehe. Ja, vi liker oss på Ikea, vi jentene. ;-) Benn synes også det er helt okey, heldigvis.

Med andre ord

21.02.2011 kl.22:55

cecilie: Den var "lovely", ja, men det var en kaffe mocca. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits