Valentines Day

Så er den her, kjærlighetens dag! Valentines Day. Alle hjerters dag. Kall den hva du vil... :-)

Uten å ta stilling til hvorvidt skikken er (nok en) komersiell happening skapt av handelsstanden, vil jeg oppfordre dere til å gjøre noe spesielt ut av dagen i dag. Det trenger ikke å koste annet enn litt fantasi. Gled de du er glad i med en ekstra god klem, noen gode ord, en telefonsamtale, en trivelig sms eller et godt måltid. Hvis du ønsker å kjøpe en blomsterbukett, eller en diamantring for den saks skyld, skal jeg naturligvis ikke hindre deg i det. ;-) Poenget er imidlertid at selv om det er viktig å sette pris på våre kjære hver dag, koster det så lite å gjøre litt ekstra ut av det akkurat i dag, på denne romantikkens dag. ♥

zwani.com myspace graphic comments

 


Selv har jeg ikke planene helt klare enda, men jeg skal nok komme på noen småting etter hvert som dagen går og timene til jeg ser mine kjære igjen blir færre... Klassen min kan for øvrig også vente seg en liten overraskelse i dag. Hvis du lover å ikke sladre til dem(!), skal jeg røpe det for deg allerede nå på morgenkvisten. ;-) Jeg har nemlig kjøpt en pakke med Freias Melkehjerter. Planen er å gi hver elev et hjerte sammen med en klem før de går hjem i dag. Men husk: Hysj, hysj! ;-)

 

Har du planer om å glede noen litt ekstra i dag?

 

Stikkord:

12 kommentarer

anettesbokboble

14.02.2011 kl.08:10

Åå, så koselig!! Jeg husker så godt da vår kjære skolefrøken gjorde slike koselige småting :) I dag skal jeg først på jobb og så blir det familiebursdag hos lillesøster, så skal jeg glede meg selv litt med min aller første zumba-time!! Og husbondekjærsten skal få en liten oppmerksomhet han også :) Ha en strålende dag <3

Trine Pernille

14.02.2011 kl.08:24

Så koselig!! Det setter nok elevene pris på! Valentinsdagen har jo blitt feiret siden 1600-tallet, men vi skandinavere henger sånn etter at her blir det desverre sett på som noe kommersielt. Men en hver unnskyldning til å glede andre, og ikke minst til å spise sjokolade, er helt okej synes jeg ;) Håper du får en romlemantisk "alla hjärtars dag" med din kjære!

mimmimor

14.02.2011 kl.08:44

DET syns jeg var en god plan! Mange elever vil gå hjem med hodet litt høyere og kroppen litt rankere :)

mamzen

14.02.2011 kl.09:31

Som jeg sa i morsdagskommentaren - vi skal være glade for anledningene.

Vi rusher sånn rundt i hverdagen, så hvis vi ikke hadde hatt sånne dager innimellom - vel så hadde det sikkert blitt langt mellom dem til tider.

Min mann er i Trondheim idag, og kommer sent hjem, men tror jeg skal ordne litt koselig kveldsmat til han kommer hjem i kveld :-) Da blir han helt sikkert glad :-)

Og han fortjener ALT for han er verdens beste. Fort gjort å ta alt for gitt, og som en selvfølge :-) Det er SLIKE dager som kan "riste" oss litt ut av hverdagen :-)

Happy Valentine :-)

venkesstrikk

14.02.2011 kl.09:51

Så koselig å gjøre noe sliket for klassen sin, det vil de nok sette pris på. Helt enig, en slik dag trenger ikke koste noe. Ha en fin Valentinesdag <3

leirabestas

14.02.2011 kl.10:00

God morgen.Du er litt av en lærer:))elevene må bare bli glad etter en sånn gest:))

Har nok ikke tenkt så mye over denne dagen,det er ikke noe vi har brukt å vi oppmerksomhet til.Men du har ett poeng,det trenger ikke koste all verden,kanskje eg skal finne på noe:))ha en fin dag

Creativboligstyling.

14.02.2011 kl.11:54

Så heldig klasse som har deg som lærer!! Det var virkelig søtt gjort!! :)

Man måå jo bare gjøre litt ekstra stas på noen i dag! Da har man jo en ekstre unnskyldnig også, samme om det er amerikansk eller ikke..

Startet med å feire min kjære i natt med store hjerter rundt omkring da han kom hjem fra Oslo.

Og det blir nok mere også...;) Middag må det bli, men vet ikke om det blir ute, er jo fortsatt syk :(

Men KOS deg med dine kjære i dag Hege! Du har et hjerte av gull og de rundt deg er heldige som kan føle varmen fra det <3

Klemmer :*

Anne

14.02.2011 kl.17:45

Hei!

Her hos oss har vi lagd "hjerte-brytebrød" og vafler i dag. Det er ikke mye som skal til for å friske opp grove rundstykker! En hjertekakeform og rundstykker tett i tett - går ned på høykant hos store og små!

Hilsen Anne

Gunn

14.02.2011 kl.18:48

Tenk å få ha en lærer som du :)) Jeg sendte en sms til alle jeg har en spesiell plass i hjerte mitt til-kun for å fortelle dem hvor mye de betyr for meg :)) Så det trenger ikke koste så mye nei :) I tillegg hadde vi ett lite gavedryss her også vi da :) Litt overdådig, men vi liker å sette litt ekstra pris på hverandre innimellom :))) Ha en flott dag videre Hege!! Regner med du får en overraskelse du også :)

Med andre ord

14.02.2011 kl.20:11

Tuuusen takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen hos meg! Vi har hatt en rolig, men koselig Valentines Day.

Elevene mine ble glade for hjertene, og mange av dem husket til og med å takke. ;-) Klemmer fikk jeg av hele gjengen og det var superkoselig. Mens jeg gikk rundt og delte ut og mottok hjerter og klemmer, satt elevene og skrev koselige valentinshjertehilsener på engelsk til noen de ville glede. Aktiviteten falt i smak, og jeg håper de også fikk et innblikk i bakgrunnen for denne romantiske skikken.

I ettermiddag har vi "lånt" jentene på middag. Etter at kjøttkakene var vel fortært, hadde jeg noen sjokoladehjerter på lur til dem også, selvfølgelig. I tillegg hadde jeg kjøpt en rull med Love Hearts. Jeg tok et og et hjerte og ga til den av dem (inkl. Benn) jeg syntes passet best til teksten på dem. Det ble koselig - og litt latter. Benn fikk blant annet en med inskripsjonen "My Pet"! Hihi. Til gjengjeld lagde han en nydelig kaffe latte til meg på kaffemaskinen.

Nå har roen senket seg i heimen, men romantikken trenger ikke nødvendigvis å være forsvunnet av den grunn... ;-)

Ha en strålende Valentinkveld videre, kjære lesere!!

Anita

15.02.2011 kl.08:55

klart, det er jo mye historie her som ikke bunner ut i ren romantikk for å si det sånn :-) Pisking, utlodding av kvinner og fugleparring.

Men jeg synes det er fint å feire kjærligheten, helt klart :-) Som du sier, om ikke annet enn med en ekstra klem eller en sms når en sityter på jobben!

Men jeg håper alle feiren den mer enn èn dag i året!

Utrolig koselig at du delte ut hjerter og klemmer til elevene dine. Det skal ikke mye til for at noen føler seg litt mer sett i hverdagen :)

jervveien16

15.02.2011 kl.10:42

Jeg syntes at alle dager som setter kjærligheten på agendaen er en super dag.. Valentines Day, Forlovelsesdag, bryllupsdag...dagen da vi ble sammen.. Joda, her er det mange dager å feire og ikke minst mange dager å ta vare på kjærligheten.

For et stunt det med sjokoladehjerter til elevene... Det var jo kjempe smart... Og så bra at noen av de husket å takke...hehe...

Love Hearts her også, men det var nok stort sett (bare) jeg som spiste de...kremt...

En sen Valentines klem fra Anniken :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits