Morsdag

Jeg er garantert verdens heldigste mamma!

Benn og jeg tok jentene med på restaurant i anledning morsdagen. Vi hentet dem i bil hos pappaen deres. Jentene dukket opp ferdig pyntet, i strålende humør og med favnen full av gaver og hilsener til meg. Jeg er så stolt av de flotte, snille og gode jentene mine! Morsdag er muligens en komersiell hendelse oppfunnet av handelsstanden, men du verden så stas det er med denne ene dagen i året som er viet til mor! ;-)

Andrine hadde skrevet kort til meg fra alle tre jentene. *smelt*


Andrines egen lille gave til meg ♥


Anna hadde kjøpt ring til meg. ♥
"Det er akkurat din stil, mamma!"

Jentene hadde også kjøpt et treskilt med teksten "The heart can do anything. LOVE" og to påhengte bilderammer. Har ikke bilde av denne enda, men fikser det når jeg har fylt inn personlige bilder i rammene.
Gaven var KJEMPEFIN!

Noen glimt fra restaurantbesøket vårt skal dere også få se:


Omgitt av mine nydelige døtre! (Foto: Benn Peter)


Smiiil! (Foto: Astrid)


Etter middagen testet Anna balansens kunst:
To gafler som balanserer på en tannpirker!


Så var det is til barna, som seg hør og bør. :-)
 

 


Mor fikk gratis hjertedessert og rose. Lucky me! :-)

Prinsessene mine ♥

Jeg har hatt en strålende dag med verdens beste jenter - og verdens beste Benn. ;-) Tusen takk for flotte opplevelser og gaver! You are my everything!

PS! Tusen takk også til alle dere som har kommentert på bloggen min de siste dagene! Jeg har hatt ei fantastisk og aktiv helg og ikke rukket å svare dere. Men,- "...det kommer en dag - i morgen..." ;-)

 


9 kommentarer

venkesstrikk

13.02.2011 kl.20:20

For noen herlige barn du har, familie er viktig :)

Mona Rødningsby Karlsen

13.02.2011 kl.20:39

Ser og høres ut som om du/dere hadde en fantastisk hjorteaften og en kjempekoselig morsdagsfeiring. Med disse døtrene, kjæresten og vennene bør valentinesday også bli en kanon dag for deg =0) Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag og en god avslutning på en fin helg =0)

Klem Mona

jervveien16

13.02.2011 kl.21:21

For en perfekt dag! Du har virkelig hatt det supert med jentene dine og Benn. Verdens koseligste kort og flotte gaver fra jentene. Så fin ring Anna hadde kjøpt.

Man trenger ikke å kjøpe seg fattig til mors og farsdagen, men en liten oppmerksomhet og ikke minst tid med familien er noe jeg setter pris på.

Gratulerer med dagen mor ;) Anniken

juppjupp

13.02.2011 kl.21:39

Nydelige unger du har, og det fortjener du<3<3

kozkoz

I gode og onde dager!

13.02.2011 kl.21:51

Omtenksomme fine jenter....

leirabestas

13.02.2011 kl.22:45

Koselige gaver fra ditt herlige trekløver:)))kos deg videre utover kvelden

Consuming

13.02.2011 kl.23:17

Ååå, så fantastisk de kortet fra jentene dine var! Smelt. :-)

mamzen

14.02.2011 kl.09:25

Koooooooooooooooooschliiiiiiiiiii` :-) :-) :-)

Og det sier jo litt om mamma`n også vettu - er man verdt en feiring, så er man verdt en feiring :-) uansett hvem som har funnet på morsdagen - det bryr vi oss rett og slett ikke om!! Vi feirer med våre kjære og er glade for anledningen.

Og sånn er det med den saken!! :-)

Med andre ord

14.02.2011 kl.20:04

Tusen takk for knallkoselige kommentarer til dette innlegget også! Dere er gull. :-D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits