Hjort er gjort

Dette er ikke et kurs i rettskriving, bare så det er sagt. Overskrifta henspeiler seg derimot på at vi hadde en fantastisk kveld i går med gode venner, hvor hjort sto på menyen. Kokk for anledningen, den godeste Geir, gjorde hjortebogen vi brakte med oss til en smaksopplevelse. Nammi! Kombinert med godt sosialt lag, mye godt i glassene og høy stemning ble lørdagskvelden gjort  til en høydare.

Mobilglimt fra den supre kvelden:


Hvitvin med friske jordbær satte stemningen!


Vertinnen har kontroll på borddekkingen...


...men verten legger siste hånd på det deilige måltidet.

 


Tid for hjort!


Gode venninner. ♥


De rutete skjorters kveld. ;-)


Et lite visdomsord til slutt... Hehe.

 
Vi er så priviligert som har så gode venner - tusen takk for nok en vellykket kveld til Torunn, Geir, Benn, Marta, Thorleif og Bjørn! Anne-Kristin: Vi savnet deg. ♥

 

7 kommentarer

Creativboligstyling.

13.02.2011 kl.19:41

Ja gode venner er GULL verdt! :)) De er den familien man velger selv <3

hehe morsomt med de rutette skjortene, lo godt :DD

Og jeg som er såååå sulten!! Har så lyst på mat men har ingenting i huset og orker ikke å dra ut. Ingenting som frister når man er syk heller. men litt kjøtt med en god saus hadde vært DIGG nå! :)

Ha en fin kveld videre søta <3 klemmer **

venkesstrikk

13.02.2011 kl.19:51

Venner er tingen, helt uunnværlig

anettesbokboble

13.02.2011 kl.20:27

Så flotte bilder! Dere hadde det nok like koselig som oss som var i tredveårsdagen til lillesøsteren min. Var ikke hjemme før klokka fire i natt, moro :)

jervveien16

13.02.2011 kl.21:25

Som man kan kose seg i gode venners selskap.. god mat og vin i glasset demper ikke stemningen akkurat...

Haha...bare å ta frem sjakkbrikkene og bruke skjortene til kara.

Stilfullt i heimen der også...

Anniken

13.02.2011 kl.21:40

Du er så flink til å få noe flott utav lite Hege:-) Enig med deg,vi hadde en veldig koselig kveld....synd jeg mått forlate dere før vi fikk tatt frokosten, men denne gang måtte jeg prioritere mine 3 kjekke barn:-). Men koselig at dere overnattet hos oss, neste gang blir jeg med på frokosten også:-)

Mange klemmer fra "verten" Torunn

leirabestas

13.02.2011 kl.22:32

Nydelige venner er gull verdt:))og hjort er deiligt uansett anledning,ha en fin kveld videre

Med andre ord

14.02.2011 kl.20:03

Tuuusen takk, ALLE sammen, for de koselige kommentarene dere legger igjen. Mangel på tid, eller skal vi si prioritering(?), gjør at jeg takker dere felles her denne gangen. Men har tenkt meg inn på bloggene deres nå etterpå og kose meg med å lese hva dere har delt siden "sist". :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits