Turglimt

Min kjære Benn Peter og jeg har trasket rundt på Hommersåk i det strålende været i dag, mer eller mindre på måfå. Målet var bare å få seg en luftetur, før gigantkaloriinntaket vi har i vente i kveld. :-P Da blir det hjortemiddag med tilbehør sammen med våre kjære venner, Torunn og Geir.

På turen vår i dag, "fant" vi både hester og båter, som vekket vår interesse... 

Nok prat - titt heller på bildene... ;-)

En liten rast ved Riskastranda, med blikstille hav og Stavanger som bakgrunn.

         
Det sies at hest er best. Disse hestene viste interesse for oss helt til de fant ut at hendene våre var kjemisk rensket for godsaker. Da satte de rumpa til, gitt! Hehe.


Benn fant noe han likte!
Han er ingen stor mann av vekst, men ved siden av denne skuta ble han nærmest som en mygg å regne. ;-)


Ned i Hommersåkvågen hadde det så vidt frosset på i løpet av natta.
Et snodig syn var endene som trippet forsiktig på den tynne isen og faktisk slet med å holde seg oppreist.

Nesten hjemme...
Puh! Mor sjøl er en smule andpusten her på toppen av brattbakken. ;-)
Hommersåkvågen i bakgrunnen.

"...og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!" ;-)


8 kommentarer

Fabiolita

12.02.2011 kl.14:05

hei hei hege

flotte bilder og ett fint sted dere bor - ingen snø??

kos dere masse i kveld,

klem fabiolita

jervveien16

12.02.2011 kl.14:57

Det første som slår meg også...ingen snø... Her har snø vi til vinduskarmen og vel så det. Ingenting som tyder på at våren er i anmarsj. Nydelig solskinn, men grisekaldt. Sikkert supert føre i Hurdal nå. Nydelige turbilder...håper du du fikk med deg Benn hjem igjen :P

Anniken

Creativboligstyling.

12.02.2011 kl.15:19

Tusen takk for at du tok med meg ut på tur;) Følte nesten den friske luften selv:) Jeg er inne under dynd i dag..ikke i form så min kjære måtte reise til Oslo alene :((

Hos dere var det jammen skrapet for snø! her er det MYE, og da mener jeg alt for mye. Skulle gjerne ha hatt bare bakker slik som dere har, jeg er ikke så glad i all snøen ;)

Kos dere med god middag og gode gjerster. Får se om jeg orker meg en tur på butikken.

Klemmer <3

12.02.2011 kl.16:07

Flotte mennesker ute på tur i flotte omgivelser. Må være så deilig å ha sol og ikke snø men jeg kunne nesten kjenne litt av den sure trekken det er der ute ved havet. Hedda og jeg skulle egentlig en tur til vår lille bygd, Hurdal, på VM men hun er ikke i form. Jeg sitter da med pc og surfer mens frøken snupp ligger på sofaen og sover under ei stor og tjukk dyne. Ikke for det, det er kaldt igjen er i øst så jeg klager ikke. Da jeg la meg i går var det 21 kalde...

Ønsker deg og Benn lykke til med hester, båter, venner, middag, vin og andre ting som måtte stå på ønskelisten...

God helg og klemmer fra meg til deg og dine <3

Consuming

12.02.2011 kl.20:52

Så fine bilder! Og helt utrolig at de er tatt i dag! Her i Sandvika er det masse, masse snø og -17 grader! Brrrr :-) Må si jeg misunner dere litt altså, men det måå jo smelte en gang her også. :)

Mayse

12.02.2011 kl.21:50

Sååååå store kontraster! Her i " VM-bygda Hurdal " har vi snø til over nesetippen, men det var en fantastisk dag med sparkmesterskapet idag. Har aldri opplevd maken til oppmøte noengang tidligere i den vesle bygda vår. I skrivende stund, lørdag kveld kl. 21.30, viser stokken 22 blå. Ha en fin helg til deg og Benn!

Kathleen

12.02.2011 kl.22:04

Typisk hester! (Men de er sykt fine likevel.)

Allis

13.02.2011 kl.12:19

WOW!!!!!! Ingen snø joooooooooo??? Herlighet kor heldige dere er... nå vart eg misunnelig.. hihihii... dere har jo vår !!!!! Nyt dagene;-)))

Ha en flott dag videre og Grattis med morsdagen;-))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits