Jenter som vet å kose seg

Anna og jeg har hatt en super kose/shoppingtur til Kvadrat i dag. Vi kom hjem med litt av hvert i posene, og denne gangen var det Annas garderobe som ble prioritert. Anna er en fryd å ha med seg på tur, hun er bare blid og fornøyd og maser ingenting. Da er det lett for mor å åpne lommeboka også. Hmm... Kanskje det er det frøkna mi har skjønt? ;-)Dårlige bilder tatt med mobilen er bedre enn ingen bilder. ;-P

Snart er det tid for kino med kjæresten! ♥
I dag er livet virkelig en "Jippidag"!  Har du en god fredag?8 kommentarer

anettesbokboble

11.02.2011 kl.19:04

Knallgod fredag her, og lørdagen blir sikkert enda bedre ;) Tjohei og klem fra meg til deg <3

Creativboligstyling.

11.02.2011 kl.19:05

KOSE DAG altså!! :)) <3

Så søt jenta di er. Lurt å være pliktoppfyllende og snill, da kan det vanke en belønning fra Mamma;) Så ut som hun storkoset seg med sin snille mamma! ;* <3

Ha en fin kino kvled med kjæresten. Tv neste her, selv om jeg ikke er så glad i tvèn ;) Liker heller å få besøk eller dra bort på besøk, jeg er en sosial sjel ;)

Klemmer <3

Katrine Stensland

11.02.2011 kl.19:07

En trøtt fredag her, egentlig =)

Men er det ikke det fredager er til for?

Ha en strålende helg, kjære du!!!

alana

11.02.2011 kl.20:03

En kosedag er alltid perfekt :)

Her er det Mac-tid etter en sunn middag. Helgen blir travel, men det er bare gøy :)

Ha en fabelaktig fredag og en flott helg! :)

Georgine

11.02.2011 kl.20:07

Ja de vet nok hvordan de skal sjarmere mamma, men kjenner meg litt igjen der. Det er utrolig lett å åpne lommeboka for de som er beskjedne og liksom ikke trenger noe.

Men du! Bildene var fine de. Liker "hverdagsbilder" best, slike som ikke er tatt i fotostudio som har en eller annen funksjon er egentlig best.

Ha en fin fredag kveld!

leirabestas

11.02.2011 kl.22:47

Siden vi fikk igjen sola idag så måtte dagen bli god:))

ha en hyggelig kveld og nyt filmen

mamzen

12.02.2011 kl.10:05

Så koselig :-) Mor og datterdag skal man ikke kimse av. Min datter som nå er 23 år rett rundt hjørnet husker ennå med stor glede da vi to ruslet rundt på senteret av og til uten mål og mening, og bare for å ha det koselig på "jentevis". Fnisa og så på folk, "tok" på klær og gikk på kafè. :-) (vi gjør det jo av og til ennå hehe)

Gutta i familien gidder jo ikke den form for adspredelse hehe..

Ungene våre er utrolig familiekjære den dag i dag, selv om de har flyttet hjemmefra pga studier. Datteren min er hjemme i helgen, fordi hun MÅ lage det koselig for mammaen sin i morgen (fullstendig eget initiativ). De har alltid vært med oss på alt mulig, og det sier de at de tenker tilbake på med stor glede. :-)

Sånne "enkle" ting som sånne småturer på senteret, er faktisk med på å skape gode minner :-) og knytter oss sammen med ungene - som ELSKER at foreldrene har TID.

Ha en trivelig helg, og takk for deling av så fine bilder :-)

Klem fra Mamzen

mimmimor

12.02.2011 kl.13:08

Noen som vet å kose seg, ja. Jo, hadde en god fredag - siste eksamensbesvarelse sensurert klokka fem. Deretter var det strikking og blogg .) Nå nyter jeg lørdagen, med dronningas bursdagsfest i kveld som høydaren (foreldrene er henvist til soverommet...)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits