VM i spark - utfor

I morgen arrangeres for første gang VM i spark - utfor, i Hurdal, min hjemkommune. Hurdal er en liten kommune, men med en aktiv dugnadsånd. Ordfører Runar Bålsrud er blant dem som har stått bak og fått i stand dette positive arrangementet som kommunens innbyggere samles om, om som også gir kommunen positiv blest langt utenfor kommunegrensene. Jeg er stolt av å være "Huddøling" i denne forbindelsen, og desto mer lei meg for at jeg ikke er tilstede på den store dagen. Mange av mine tidligere sambygdinger har mobilisert og gått sammen for å skape en minnerik dag med ulike arrangement både før, under og etter konkurransene. Går alt som arrangøren håper, er dette starten på en årlig vinterfestival i Hurdal. Tvi tvi, Hurdal!

Jeg vil benytte anledningen til å ønske arrangementkomiteen og deltakerne lykke til med det spennende arrangementet, og små og store tilskuere en flott og samlende opplevelse!

Selv har vi selvfølgelig spark, til tross for at det i løpet av 17 år her i vest ikke var en eneste dag med sparkføre - inntil den harde vinteren i fjor. Da vi tok fram den nedstøvede og nesten ubrukte sparken, var det stor stas hos jentene. Sparken ble faktisk en attraksjon i nærmiljøet her vi bor. Mange hadde aldri sett en spark før, men de fant fort ut av gleden ved å bruke den og jentene var stolte av at det var akkurat de som eide den og hadde fri disposisjonsrett. ;-)

Benn og Andrine på sparktur forrige vinter.

Her kan du lese fra kommunens egen hjemmeside om VM i spark, som altså foregår i Hurdal i morgen.
VG har også laget en artikkel om arrangementet!

Møt opp om du kan!

Spark er moro! :-D8 kommentarer

synsvinkler

11.02.2011 kl.14:25

Dette høres kjempespennende ut !
Vi får håpe på godt vær og godt oppmøte.
Flott tiltak :)

Med andre ord

11.02.2011 kl.14:27

synsvinkler: Ja, der skulle jeg gjerne vært! Veldig positivt (og sunt) tiltak, ja.

Trine Pernille

11.02.2011 kl.14:43

hehe så morsomt og sosialt :) Nesten litt som NM i konebæring som jeg leste om i en avis en gang. Glemmer det aldri :)

FruGjerdrum

11.02.2011 kl.15:37

heia dere!!

leirabestas

11.02.2011 kl.15:46

Nydeligt bildet.Spark er kjekt å ha ja,heldigvis er det altid muligheter for å bruke spark ute på bygda

mamzen

11.02.2011 kl.17:26

Veldig artig med et godt lokalmiljø med dugnadsånd. Det er gull verdt, og veldig morsomt. Samler folket. Man har jo mange ganger sett hva små samfunn kan klare å få til - og det er jo svært få som ikke vil være med på sånt heller :-)

Flott Hurdal, stå på! Eller kanskje man skal si...*spark i vei* hehe.

God helg :-)

Creativboligstyling.

11.02.2011 kl.17:30

Så morsomt at nærmiljøet finner på slike ting da! Dette er jo for både store og små :)

Høres morsomt ut, og ikke minst er det sporty og man får masse frisk luft!:) Kos dere masse i frat nedover bakker og berg, hehe :) <3

Ha en fin fredag kjære deg <3 klemmer <3

anettesbokboble

11.02.2011 kl.17:50

Så moro!! Synd det er så langt unna, ellers hadde jeg stilt opp tvert!! Ha en herlig helg :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits