Diamanter og kaffe og mere til

Etter sykdom, sykdom og sykdom gjør det godt med ei forholdsvis frisk helg i vente. Vi planlegger besøk av min navnesøster og hennes datter i kveld. Da blir det mat, skravling, kos, litt vin(?), mer mat og forhåpentligvis riktig trivelig. Alltid koselig med besøk!

Før den tid må det stæsjes litt i heimen. Det står på planen nå, men unnskyldninger mottas med takk. Derfor dette blogginnlegget. Hehe. Det er jo fristende å leve etter uttrykket: "Utsett ikke til i morgen det du kan utsette enda lenger!" Jeg tror i alle fall uttrykket var omtrent sånn. ;-P

Vel. Siden sist har jeg ellers jobbet med å friskemelde meg selv og jentene. Jeg er på god vei nå, men er ikke helt i mål enda. Det går bedre og bedre dag for dag, i alle fall. I går var Benn og jeg ute og gjorde noen innkjøp til en heller slunken husholdning. Mat må man ha! Det var faktisk min første luftetur utenfor husets fire vegger på ei hel uke, og gjorde virkelig godt. Jeg fikk også hentet hjem den nye, fine diamantringen jeg fikk av Benn til jul. Den var litt i største laget, så jeg leverte den inn. Etter over 5 ukers venting, kan jeg nå omsider smykke meg med den. Lucky me!

Vi har også gjort alvor av våre langvarige planer om å investere i kaffemaskin siden "sist"! Det vil si, det er Benn som brukte et gavekort og jeg sponset resten som en bursdagsgave på forskudd, men kaffen smaker jo like godt uavhengig av hvem som står som eier på papiret. ;-) Maskinen er bestilt og betalt, men vi har ikke fått den i hus enda. Den skal komme en av de nærmeste dagene, og jeg gleder meg til å kunne eksperimentere med kaffebønner og siruper og leke kaffebar i heimen. Sånn ser vidunderet ut:Nå vurderer jeg igjen å ta til med mine huslige sysler. Mon tro om jeg lykkes hvis jeg poster dette og slår PC-en på dvalemodus? ;-)

 12 kommentarer

leirabestas

04.02.2011 kl.15:02

Så bra att dere omsider kvikner til,en liten handletur gjør som regel også susen.Det er en slunken husholdning her også,har ikke vært på butikken på 14 dager,mannen har kun innvestert i melk,blir vel heller ingen tur før på mandag.

Om ikke litt husarbeid blir gjjort i dag,så kjem det alltid en ny dag,tror ikke støv og hybelkaniner stikker av i mellomtiden:))kos dokke med besøket

Katrine Stensland

04.02.2011 kl.15:30

Så godt å høre at du (dere) er i gang igjen. En luftetur gjør underverker for både det ene og det andre!

Kaffemaskin er spennende... Jeg hadde en for flere år siden, men den ble raskt forkastet. Helt håpløs. Nå er de vel rimelig mye forbedret siden den gang. Gleder meg til å høre om du blir fornøyd med din.

Ha en strålende god helg, vennen =)

FruGjerdrum

04.02.2011 kl.15:34

endelig , har savnet deg vettu.....Deilig med GOD kaffi....god helg kos deg virkelig , det fortjener du nå !

evaskreaktivetimer

04.02.2011 kl.16:35

Godt dere er på bedringensvei....Slitsomt å være syk;-/

Kos dere masse med besøk i dag;-)

mimmimor

04.02.2011 kl.16:36

Husarbeid står vel ikke akkurat fremst i køen av lystelige oppgaver :I) Men pleier å være en motiverende faktor at det er besøk i vente...

Georgine

04.02.2011 kl.16:48

God bedring til dere og lykke til med både kaffemaskin og besøk. Hilsen en som heller ikke har husarbeid som favorittbeskjeftigelse.

MissMette

04.02.2011 kl.18:09

Kjekt å høre at du/ dere er på bedringensvei :) ikke noe særlig å være syk... Kaffemaskin er noe jeg også godt kunne tenke meg. Skjønner veldig godt at du gleder deg :)) ...og husarbeid er aldri noe gøy. Kos deg masse i kveld, hørtes ut som en kjempekoselig kveld dere skal ha :) Ønsker deg en fin kveld og helg. Klem fra Mette

venkesstrikk

04.02.2011 kl.18:14

Sånn kaffi maskin har jeg også lyst på :) Håper den svarer til forventningene. Håper du er frisk igjen. Garnet kom endelig i dag, så nå kan jeg snart begynne på kragen :) God helg

Fabiolita

04.02.2011 kl.20:24

Hei hei:)

Kos deg masse i kveld meg jentene:)

Jeg også ønsker meg en kaffe maskin men ikke funnet den riktige enda... ;)Men den dere har kjøpt så jo lekker ut..

Ha en riktig god helg,

God klem Fabiolita

Fabiolita

04.02.2011 kl.20:27

Hei igjen;)

Grattis med diamantringen - jeg elsker ringer og diamanter + andre stener....;)

Håper den sitter perfekt på din finger nå???

Klem Klem Fabiolita

FrøkenMeg

04.02.2011 kl.22:26

Så bra at dere begynner å komme til hektene! Og grattis med bestilt kaffemaskin og ringen tilbake :) Jeg har ventet på ringen min som har vært til tilpassing i en HEL uke nå, og holder på å bli gal :S Skal si du har vært tålmodig!

Ha en strålende helg!

jervveien16

05.02.2011 kl.18:52

Grusomt å gå sånn rundt i dvale. Man blir jo i grunnen bare mer slapp av å holde seg inne. På den annen side så har man i grunnen ikke stort valg når formen er så utrolig på bånn... Ond sirkel, intet annet å si om den saken.

Kaffemaskinen så da helt rå ut... Dere trenger jo ikke å servere gjestene noe annet enn hva denne herligheten kan tilby ;)

Sender over noen friske tanker og håper at dere har fått all sykdommen ut av huset nå :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits