Testing av Lumea

Som Buzzador har jeg i noen måneder fått anledning til å teste ut produktet Lumea fra Philips. Før jul lovte jeg dere å fortelle om hva jeg holdt på å prøve ut. Nå nærmer testperioden min seg slutten, og erfaringene mine er klare.

Produktet jeg snakker om er et apparat på størrelse med en hårføner, som skal fjerne uønsket gjenvekst av kroppshår via høyhastighetslys. Dette er helt smertefritt og ufarlig og høres veldig lovende ut - på papiret. Produktet fungerer slik at man påfører nybarbert hud lysimpulser, som skal hindre gjenvekst av hår og dermed sikre "silkemyk hud". Man skal gjenta prosessen hver 2. - 4. uke så lenge det er nødvendig.

 

Lumea fra Philips. Noe for deg?

Min erfaring er at man bruker mye tid på denne prosessen og målt opp mot effekten er produktet rett og slett ikke godt nok. Denne erfaringen deler jeg også med flere som har prøvd ut produktet i min buzzeperiode. Hårveksten reduseres noe på leggene, mens det i armhulene og den såkalte bibkinilinjen ikke har gitt noen merkbar effekt.

Jeg regner med Philips vil høste erfaringer og videreutvikle produktet, slik at det "en vakker dag" blir bedre. I mellomtiden sverger jeg til enklere og rimeligere metoder for hårfjerning.

Lumea ligger for øvrig på om lag 5000 kroner i utsalgspris, noe som vel heller ikke innbyr "kvinnen i gata" til innkjøp uten at man kan forvente et sikkert resultat.

Hvis du allikevel ble interessert i produktet, kan du lese mer om det her.10 kommentarer

I gode og onde dager!

02.02.2011 kl.12:57

Så synd...

juppjupp

02.02.2011 kl.13:01

Sier som jeg sa til en annen som hadde prøvd...det er fort gjort med høvel og skum...hehe:O))

Ha en fin dag Hege:O) Er formen bedre??

kozkoz

Med andre ord

02.02.2011 kl.13:15

Siv Svanem.: Ja, det var synd, for dette produktet har da virkelig potensiale til å være en suksess.

Med andre ord

02.02.2011 kl.13:17

juppjupp: Jepp, det er fort gjort med høvel, men det må jo gjentas veldig ofte, da. Så jeg ble skuffet over at dette fungerte dårlig...

Formen er på oppadgående, men jeg er et stykke fra toppformen enda, for å si det sånn. ;-) De to eldste jentene er heldigvis friske igjen, mens minstefrøkna er den som sliter mest nå. Takk for omtanken!

leirabestas

02.02.2011 kl.15:00

Spanderte 20000 på laserklinikk og fikk fjernet bikinilinja,for meg var det vel vert hver krone,men smertefritt var det definnitivt ikke.Det gikk noen uker mellom hver behandling så summen var ikke så galen da det ikke paserte 2000 i måneden.Det er også forskjell på hårveksten til folk,jeg har grov hårvekst og tok8 behandlinger andre greier seg med 4-6 behandlinger og prisen blir selvsagt også mindre da siden en betaler per gang

Creativboligstyling.

02.02.2011 kl.15:03

hei! Her er jeg!:D

Har vært i Barcelona en tur, derfor har det vært stille. Vil ikke opplyse folk om at vi reiser bort, man vet aldri hvem som fanger det opp...og som vil ta seg en tur mens vi er borte. Har riktignok alarm og det hele..men alikevell.

Dette produktet har jeg ikke vært borte i før..hmmm, de hersens hårene. Bruker høvlel jeg, eller krem. men ja..man må jo gjøre dette så ofte.

ta vare på deg selv søte deg <3

Klem

Med andre ord

02.02.2011 kl.20:49

leirabestas: Det vesentlige er jo at man finner ut hva som er rett for en selv. Så bra at du ble fornøyd. Kanskje jeg skulle spandere på meg slik behandling på hele kroppen, gitt! ;-) Mangler bare noe vesentlig først, og det er ikke hår. Hehe.

Med andre ord

02.02.2011 kl.20:50

Creativboligstyling.: Visste jo at du skulle til Barcelona, hadde bare ikke fått med meg når det var. Godt å lese at turen hadde vært så fiiin!

jervveien16

02.02.2011 kl.21:21

Det var skuffende å høre... Jeg var nemlig lutter øre til dette produktet inntil jeg så prisen... Tenkte det var litt i dyreste laget og at jeg ville vente til produktet kom i billigere varianter... Vel, nå kan jeg slå fra meg den tanken. Hvis det i tillegg til å være dyrt ikke fungerer som lover så er det slettes ikke noe å kaste bort pengene på...

Anniken

leirabestas

02.02.2011 kl.21:26

Økonomien betyr nok mye,jeg kunne ikke gjort det i dag på uføretrygda:)) men det året jeg gjorde det jobbet jeg svært mye og tente det tredobbelte av det jeg har i dag:)) det var en investering.

No har jeg ei jente som har lært å ta håra med voks:)) hun går hudpleie.Hun skal hjem en tur i februar da skal hun få ta leggane mine:Føler meg priviligert,hun sier att når hun er ferdig på skulen skal hun holde meg med babyhud så lenge som eg treng det:))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits