Har du 7 minutter?

I en (altfor) travel hverdag blir det så som så med blogging på meg. Det ser ut til å være et mønster at bloggingen min kommer tett - eller veldig sjelden. Som jeg har sagt så mange ganger før anser jeg blogging som et overskuddsfenomen og jeg blogger når tiden og lysten er tilstede. Nå om dagen har jeg andre viktigere prioriteringer, merker jeg. I dag har jeg vært på jobb selv om Anna har influensa og er virkelig dårlig. Riktignok var jeg borte bare tre timer, men jeg kjenner på samvittigheten i etterkant. Riktignok nærmer hun seg 12 år, men med høy feber og forkjølelsessymptomer, kombinert med astmaen hennes, mener jeg at det beste for henne ville vært om jeg var hjemme. I morgen har jeg heldigvis fri og så får vi håpe hun kommer seg igjen til torsdagen.

Egentlig er jeg innom bloggen en kort stund bare for å vise dere en meget gripende og tankevekkende you-tubesnutt. Filmen varer i 7 minutter, men jeg garanterer deg at du ikke vil angre om du tar deg tid til å kikke på den. Det var min venn Rune som publiserte dette på Facebook og gjorde meg oppmerksom på denne utrolige mannen vi får se og høre.

Dessverre får jeg ikke funksjonen som laster opp YpuTubesnutter til å fungere, så da får dere klare dere med linken: http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY 
Enjoy!

Ønsker deg en fantastisk fortsettelse på tirsdagen, og husk å tenke som Nick i filmsnutten: 

"I love living life! I am happy."

 11 kommentarer

Creativboligstyling.

25.01.2011 kl.14:52

Skal trykke meg inn å se den jeg ! :))

Blogg når du har tid og ork, ikke for å "please" andre ;) Viktig å ta vare på seg selv. jeg orker ikke å sitte her så lenge av gangen, så må ta det i etapper, hehe. Så kommentering er jeg ikke like flink på for tiden;)) men jeg titter iallefall innom de jeg klarer ilpet av dagen :)

Ha en fin dag videre! Klemmer <3

leirabestas

25.01.2011 kl.15:03

Dette rørte virkelig,det var så vakkert og trist på en gang.Vi har mye å lære av slike mennesker.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og god bedring til Anna

juppjupp

25.01.2011 kl.15:30

Skal ta en tiit på den i kveld, jeg får ikke tid nå...

Godt ikke bloggen er hovedprioritert i livene våre, hehe, det er alltid like koselig med et innlegg fra deg, enten flere ganger daglig eller en gang i mellom:O) Keep up the good work:O)

God bedring til snuppa, og håper dere får en koselig dag sammen i morgen:O))

kozkoz

evaskreaktivetimer.blogg.no

25.01.2011 kl.15:37

Har ikke ord jeg,noen ganger kommer ord til kort...

Har sett en annen snutt av denne fantastiske mannen også,og tårene triller vær gang.....

Helt otroli,og vi har mye å lære av et av sånne mennesker.

De fleste av oss kan vel bare klappe igjen med småklagingen vår..;-)

At tankenes kraft har mye å si,det vet vi,men greier vi å bruke de til en vær tid....?,hmm.

Ha en fin ettermiddag;-)

I gode og onde dager!

25.01.2011 kl.15:37

Stakkar liten da. Håper hun er bedre nå...

allis

25.01.2011 kl.16:09

åfff.. god bedring til knøttet;-)) Får ikke til og snurre film nå, har masse trøbbel med bredbåndet.. alt hoster og harker.. skal prøve og prøve..

Ha en fin fin dag videre

Fabiolita

25.01.2011 kl.21:58

hei hege:)

dette er til ettertanke!!flott innelgg og bra du minner oss på slike ting:)

Vært litt lite blogging på meg også i det sise...ikke allitid oveskudde og det passer seg...

ha en super flott kveld og god bedring til anna.

klem fabiolita

Rune (Røsi) Røstad

25.01.2011 kl.23:24

Kjempe kos Hege..!!

Ble rett å slett inspirert av deg her når du legger frem Nick Vujicic på bloggen din, og ikke minst... tusen takk for at for at du rettet en takk til meg... c",)

Vi har det egentlig ikke så allerværst noen av oss.. om vi tenker oss litt om (Every Action has a Re- Action.. er mitt livsmotto), selvfølgelig kan det føles som alt går i mot oss noen ganger.. men, kan låve at hvis en velger å lete etter minst 3 positive ting i en negativ ting/situasjon, så kan en fort få snudd om en tung tilstand... en tilstand er somregel ikke evig varende.. c",)

Nick er en fantastisk kar som har snudd om tanken til sikkert mange tusen.. for han velger å se postivt på hva han har, kontra hva han ikke har... å velger å se muligheter fremfor problem... vi har det alle i oss... noen ganger, trenger en bare åpne sitt sinn til å ville se det som er der... c",)

Life is what you make of it..

Keep on blogging Hege... c",)

Sender over masse lys å varme til dere... ønsker om god bedring.. c",)

FruGjerdrum

26.01.2011 kl.09:30

Vi blogger alle når vi finner lyst og tid, vi er voksne vi , ikke opptatt av å være best , bare opptatt av å være tilstede:-)

Skal innom å sjekke denne .

Med andre ord

26.01.2011 kl.17:30

Så bra at mange av dere tok dere tid til å se på dette. Det er et utrolig viktig budskap og flott hvis man kan være med å spre det videre!

Rune: Du er en inspirasjon for meg på mange måter med din positivitet og dype, gode tanker. Tusen takk for fantastisk fin kommentar!

Pearl

02.02.2011 kl.22:06

Kjenner igjen det å ikke ha tid. Dessverre blir ofte bloggsurfing nedprioritert, det er litt kjedelig for jeg vil jo gjerne følge med på flere bloggere. Igjen er det tidsklemme og nå må jeg nedprioritere å klikke på linken..

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits