The Sound of Music

I kveld har jeg vært på noe jeg lenge har gledet meg til. Musikalen "The Sound of Music" har gått i SOla Kulturhus siden i hørst, og i kveld var siste forestilling. En gjeng kolleger fant ut at vi ville ta turen og oppleve litt kulturelt sammen, samtidig som vi kunne være litt sosiale.

 
Nå er jeg vel hjemme igjen og sitter igjen med helt fantastiske inntrykk!

Musikalen handler som kjent om den foreldreløse Maria, som blir guvernante for kaptein von Trapps mange barn. Kapteinen forlover seg med en baronesse, mens Maria innser at hun selv har falt for ham.

Hovedrollene i dette nostalgiske stykket ble spilt av Christine Guldbrandsen og Espen Hana, som gjorde en fremragende jobb. Jeg vil spesielt bemerke sangen til Christine, som virkelig er på gåsehudplanet. Samtidig er det en drøm å se og høre de unge lokale talentene, som står på scenen sammen med sine kjente medspillere og spiller seg rett inn i hjertene våre. Artig å merke seg er det også at de har valgt å oversette tekstene til vestlandsdialekt. Litt snodig for meg som ikke har den dialekten selv, men absolutt sjarmerende.

Dette var virkelig en opplevelse jeg vil huske lenge! Jammen er det trivelig å finne på noe sammen med kollegene mine. :-)

 Nå er jeg sliten og skal puste litt ut før jeg setter strek for denne helga... Tusen takk til alle som er innom bloggen min og legger igjen trivelige kommentarer. Jeg verdsetter hver eneste en! Lover å komme på besøk til bloggene deres og lese, kikke og kommentere tilbake hos dere over helga. :-)

 2 kommentarer

leirabestas

23.01.2011 kl.21:32

Så koselig å lese att du har hatt en så fantastisk helg:))kan se for meg det vakkre stykket dere såg sammen,kanskje du får en god drømm i natt da:))

juppjupp

23.01.2011 kl.21:46

Så moro, teater er alltid moro, noe med stemningen.

Håper du får en super kveld før helgen er helt ferdig:O))

kozkoz

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits