Here I am!

Med referanse til mitt forrige innlegg, må jeg bare få starte med å presisere at jeg ikke har holdt på med husarbeid fra fredag formiddag og fram til nå. Det er jo greit å være tydelig på dette, i fall noen skulle begynne å bli oppriktig bekymret for meg. ;-P Nei, saken er den at det ble en helt annen fredag enn jeg hadde sett for meg, og dermed ikke tid i hele tatt til bloggen. Jeg ble nemlig oppringt av besteste Anne-Kristin, som hadde shoppingabstinenser. Av ren medfølelse (kremt) steppet jeg selvfølgelig inn som "medshopper". Man har da sympati med en venninne i nøden, må vite. Hihi. Vi tibrakte 4 hele timer på Kvadrat. Siden salget hadde ekspandert til klimaks (det føltes i alle fall sånn!), ble det jammen noen "varp" på meg også. ;-D Vi hadde det veeeldig koselig, som vanlig!

Midt i shoppingen ringte ei annen god venninne av oss, vår kjære Torunn, og inviterte til sosialt lag senere på kvelden. Etter en rask svipptur hjemom for litt mat og klesskift, var jeg derfor klar for mer sosialt lag på kvelden. Denne gangen fikk også mennene våre innpass! ;-) Trøtt, men godt fornøyd manøvrerte jeg bilen hjem på holkeglatte veier klokka 3 på natta. Normalt sett er det Benn som tar seg av kjøringa når vi er ute på tur, men av en eller annen grunn var han ikke kjørbar denne kvelden. ;-)  

Gode venner er toppen!

 Mer blogging i vente... ;-)9 kommentarer

venkesstrikk

23.01.2011 kl.14:32

Gode venner er toppen, nyt søndagen :) Begynte å lure på om du hadde snudd opp ned på huset ja

Creativboligstyling.

23.01.2011 kl.14:34

Det hørtes kjempe koselig ut!! Venner er gull verdt:)) Forstår at ei jente som deg har flere gode venninner! :D

Ha en fin søndag videre <3

Gode klemmer :D

anettesbokboble

23.01.2011 kl.14:40

Åå, så koselig! Jeg fikk nettopp en melding med invitasjon til venninnetreff på tirsdag, og her helt enig med deg i at gode venner er toppen :) Ha en superduper søndag :)

juppjupp

23.01.2011 kl.14:52

Høres ut som en perfekt fredag i mine ører:O))

Uten venner er ikke livet verdt å leve:O)

Ønsker deg en finfin søndag:O))

kozkoz

mimmimor

23.01.2011 kl.14:56

Absolutt, gode venner er toppen. Da ofrer man husarbeid og blogg mer enn gjerne :)

Trine Pernille

23.01.2011 kl.15:20

Det er så herlig med sånne impulsive dager :) Og spesielt om man får litt shopping ut av det ;) Du var snill som stilte opp synes jeg ;) hehe!

leirabestas

23.01.2011 kl.19:26

Så kjekt att du fikk en toppers weekend,ja hva skulle en gjort uten gode venner:))

jervveien16

23.01.2011 kl.20:11

Ja, nå kan du tro vi var bekymret for deg...Trodde helt sikkert at du fremdeles holdt på med husvasken :P

Herlige venner og det er slike dager som blir så supre. Helt tatt ut fra det blå så blir de til noe helt annet enn man hadde forestilt seg når man våknet opp. Syntes du var veldig snill som reddet en venn i nød :P

Anniken

alana

23.01.2011 kl.21:02

Høres ut som en meget fin avslutning på arbeidsuka :)

Håper du har hatt en flott helg også! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits