Optiske illusjoner og synsbedrag III

Bildet jeg skal vise dere denne gangen er, i mine øyne, det mest oppsiktsvekkende av de jeg har delt med dere...

Kikk bare på dette bildet:

 
Ingen "bevegelse" som lurer øynene denne gangen... Så hva er poenget her? Jeg har lyst til å la dere forsøke å fortelle meg hva dere ser før jeg kommer med oppklaringen. Det jeg vil fram til er hvilke farger dere ser på spiralene. Jeg beklager, men jeg er redd du ikke ser rett denne gangen... Det er selvfølgelig ikke så opplagt som det kan se ut som! ;-) Men uansett: Lykke til!

Skal vi si at løsning kommer i løpet av morgendagen? Blir litt mer spennende på den måten, enn om jeg skulle komme med svaret med en gang, ikke sant? ;-)

(Tidligere innlegg i denne kategorien kan du kikke på ved å klikke her eller her.)

 2 kommentarer

Georgine

23.01.2011 kl.15:03

Her er nesten mine favoritt farger. Rosa, mintgrønn, lilla, aprikos oglyseblå?

Med andre ord

02.03.2011 kl.21:21

Beklager, jeg har glemt ut denne oppklaringen...

Poenget eller løsningen her er at det "blå" i den ene spiralen egentlig har identisk farge med det "grønne" i de andre spiralene. Helt utrolig, men sant! Lurer du på hvordan dette kan være mulig, kan du lese en utførlig forklaring ved å klikke på linken under. :-)

http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2009/06/24/the-blue-and-the-green/

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits