Sirkus på soverommetI går skulle Benn og jeg på sirkus. Han hadde fått låne varebilen på jobb og vi var godt rustet - trodde vi. Saken er nemlig den at vi hadde lest annonsen til Ikea om "Sirkus på soverommet". Der skulle de selge senger og annet soveromsutstyr med 30 % rabatt, bare denne uken. Andrines rom skal oppjusteres, blant annet med ny seng, og vi hadde funnet en seng på tilbud som skulle passe perfekt. Dessverre var de utsolgt! Er det ikke typisk? Dama vi snakket med sa at de fikk inn nye på torsdag. Dessverre tillater ikke Ikea at man holder av eller bestiller en vare. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Så nå håper vi at varebilen er ledig på torsdag også, slik at det skal bli ny seng på prinsessa til hun kommer tilbake til oss på mandag.

Så hva gjør man på Ikea når de ikke har det man skal ha? Man kjøper noe annet, må vite! Hehe. Kan jo ikke komme tomhendt hjem heller... ;-) Vi begrenset oss til en bukett tulipaner i går, samt flere telys og noen knotter på tilbud. Samt middag. På vei ut ble vi forsynt med hver vår gratisporsjon med nypoppet popcorn i anledning "sirkuset". Så da ble det popcorn til håndballandskampen mot Brasil, som vi akkurat rakk hjem til. Heia Norge! (Hvorfor trenger dere å gjøre det spennende for oss, forresten?)

 Vel vel - nå er en ny dag godt i gang og jeg har fri fri fri!
Gleder meg til uante muligheter. ;-)15 kommentarer

Georgine

19.01.2011 kl.11:21

Deilig med slike fridager. Jeg har også fri/avspasering og koser meg hjemme med litt pakking og rydding. Ha en fortsatt koselig fridag.

venkesstrikk

19.01.2011 kl.11:21

Så fint med fridag og uante muligheter, tenk så mye spennende som kan skje :)

FrøkenMeg

19.01.2011 kl.11:46

Tulipaner er lykke! Vi sliter forresten med det samme når det gjelder IKEA og utsolgthet :S Nå har vi ventet i over to uker på at det skal komme inn ny seng til snuppis, så her gjelder det å ikke gi opp!

Håper dere får fikset det dere EGENTLIG skal på torsdag, da!

jervveien16

19.01.2011 kl.12:17

Mye gode tilbud på Ikea i går. Dro tomhendte hjem, men forholdsvis mette etter frokost til bare 1 krone... Vi lurer litt på den Hemnes sengen...kjekt å ha når det kommer gjester og den fungerer utmerket som en sofa med masse puter.

Lykke til på torsdag, håper dere får tak i det dere vil ha!

Anniken

Med andre ord

19.01.2011 kl.12:19

Georgine: Fridager er deilig, ja. Nå er jeg imidlertid blitt veldig kvalm. Håper det er raskt forbigående og ikke noe som "går".

Nyt fridagen din. du også!

Med andre ord

19.01.2011 kl.12:20

venkesstrikk: Sant nok. Problemet er bare at jeg plutselig ble så kvalm. Vil ikke bli syk nå! Satser på at det er raskt forbigående...

Med andre ord

19.01.2011 kl.12:21

FrøkenMeg: Ja, tulipaner er så fiiint! Kunne godt hatt en bukett friske tulipaner hele tiden, jeg. :-)

Kjedelig å måtte vente på det man trenger, men jeg håper dere snart har lykken med dere.

Med andre ord

19.01.2011 kl.12:24

jervveien16: Ja, det var mange gode tilbud, bare så kjedelig når det man skal ha er utsolgt. Vi har også tenkt å kjøpe Hemnessengen. Den var utsolgt i hvit, som vi skal ha. Kjøper også en god springfjærmadrass til henne. Enig med deg i at den er praktisk på flere måter. Med en ekstra madrass kan jo Andrine også ha besøk oppi senga si, eller vi kan benytte den som gjesteseng når hun er hos pappaen sin.

Vi rakk ikke frokosten, vi da, men ble mette allikevel. ;-)

juppjupp

19.01.2011 kl.12:56

Nyt fridagen din, og lykke til i morgen, håper dere får varebil og seng:O)

kozkoz

anettesbokboble

19.01.2011 kl.13:00

Ja på Ikea er det mange skatter (og litt skrot he he;), heldigvis hadde de alt vi skulle ha da vi var der for et par uker siden. Og nå håper vi bare alt er med når varebilen kommer i februar, ellers blir det langt å kjøre. Har jo hørt et par "skrekkhistorier", men vi får ta det som det kommer :) Stooor klem <3

Med andre ord

19.01.2011 kl.13:03

juppjupp: Takker og bukker. Det håper vi også! ;-)

Med andre ord

19.01.2011 kl.13:03

anettesbokboble: Det går vel helst godt! Bare å begynne å glede seg, tenker jeg. :-)

leirabestas

19.01.2011 kl.13:22

Kjipt med slike luresalg som jeg mener det er,kanskje dei bare hadde noen få senger om ikke bare en:))Min mann kjøpte camera på tilbud,gikk inn på nettet og fulgte med for dette kameraet var ikke på tilbud i alle butikkene samtidig,men betjeningene sa alikavel høflig att desverre var dei utsolgt.Dette er etter min mening en feig måte å lure folk til butikken på,håper det ikke er slik på ikea ville alikavel sjekket på nettet eg da.

Det var nydelige tulipaner da,elsker den fargen.

Ønsker deg en flott dag

Med andre ord

19.01.2011 kl.13:27

leirabestas: Vi fikk faktisk et direktenummer som vi kan ringe før vi tar turen igjen i morgen. Ikke verst! De skulle få inn 200 stykk, sa dama, så vi får håpe det er en til ogss også. :-)

Tulipanene på bildet er et "arkivfoto"! Hehe. ...men de nye ligner nok veldig på disse. ;-)

En flott dag ønsker jeg deg med glede tilbake!

mimmimor

19.01.2011 kl.19:36

Men det er da veldig greit å ha en unnskyldning for nok en popcornrunde :)

Var koselig kommentar du la igjen hos Ida Marie :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits