Ny uke

Jammen flyr dagene fort av sted, og ukene med! I dag skriver vi allerede uke 3 og med litt godvilje kan vi merke at det begynner å bli lysere ute. :-) Jeg vet det er altfor tidlig å snakke om vår, men med plussgradene som rår på våre trakter om dagen (kan ikke telles på en hånd en gang!), er det fort gjort å begynne å glede seg. Foreløpig er det imidlertid januar og ei ny arbeidsuke er på gang.

I ettermiddag kommer jentene til middag og kos, før jeg skal kjøre dem tilbake til papsen deres før legging. Siden de er 2 uker hos hver, har vi valgt en ordning med å ha dem "på besøk" en ettermiddag midt i perioden, slik at vi sikrer at ingen føler det går for lang tid mellom vi treffes. Denne ettermiddagen blir derfor et riktig høydepunkt i ei uke som foreløpig står med mange blanke ark. Tenk så mye spennende som DA kan skje! ;-)

Nå venter jobben på meg, så jeg får bare skynde meg å ønske deg en riktig fin januarmandag og god ny uke før jeg springer ut døra.

Dagens matpakke: Lefse med roastbeef! :-D

 

Good Morning Coffee 
.
.


11 kommentarer

anettesbokboble

17.01.2011 kl.08:55

God morgen kjære Hege! Ha en superduper dag og kos deg med jentene dine!! Stooor klem <3

Marit

17.01.2011 kl.09:03

God morgen til deg og. Kos deg med jentene i ettermiddag. :-))

znillepiker

17.01.2011 kl.10:13

God morgen til deg også!

leirabestas

17.01.2011 kl.10:59

God morgen.Jo det går ann å føle på våren,vel er det januar men i dag er plenen min grønn:))det er mildt og småflugene surrer utenfor vinduet.

Vi kan fortsatt få snø men det som kommer etterhvert har også en tendens til å forsvinne nokså fort igjen også:))Det er så godt å lese om den gode barnefordelingen dere har,noe min far skulle ha lært seg også,nå er jeg 47 år og fortsatt furter han når jeg har kontakt med min mor.

Kos deg masse med jentene dine i ettermiddag og ha en kjempefin dag

venkesstrikk

17.01.2011 kl.11:07

Ha en koselig middag med jentene dine :) Her er snøen nesten borte, fint det går mot vår, selv om vi nok ikke bør glede oss for mye ennå, februar og mars kan være lure iallefall på våre kanter

Allis

17.01.2011 kl.11:19

Heisan og god morgen ;-))

Kose deg med jentene i dag.

Herlig og se bilder som ikke inneholder snø!!!

jervveien16

17.01.2011 kl.11:33

Vi ligger og balanserer på pluss og minus i våre trakter i dag og vi kan slettes ikke telle de varme på hverken en eller to hender, men inni meg kjenner jeg gleden over at det går mot lysere og varmere tider.

Ny uke og nye muligheter. Vårt delte barn kommer hit på middag i dag. Vi har annenhver uke ordning. I den uken hun ikke er her så treffes vi 3 dager, spiser litt middag sammen og reiser på håndballtrening. Kos deg med blanke ark og uforutsette morsomheter :)

Anniken

juppjupp

17.01.2011 kl.12:08

Får si god ettermiddag jeg da, og ønske deg en flott resten av dag på jobben og en suuuuuper midag med jentene:O))

Her er det blå himmel, to plussgrader og sol...kan det bli bedre i januar??

kozkoz

FruGjerdrum

17.01.2011 kl.12:54

En uke med blanke ark...jeg kjenner at det hadde vert veldig godt ...ha en super kveld med barna:-)

Creativboligstyling.

17.01.2011 kl.16:50

Jeg ser jentene mine nesten like mye selv om de er hos pappan sin, det er fordi de kommer hit hver dag etter skolen, og det er så godt. Går det en eller to dager uten kontakt så blir jeg syyk av lengsel. Så forstår at dere koser dere max når barna dine skal til pappan sin. Man er jo så glad i barna sine atte! :)

Kos dere masse i kveld min kjære bloggvenn! :)) Heia NORGE!! :) <3 klemmer.<3

mimmimor

17.01.2011 kl.17:47

To uker hos hver - det må jo gi god ro for ungene. Ikke så dumt for dem, men savnet for mamman blir vel stort. Smart ordning med midtveistreff :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits