Sterk kuling utsatte steder

Det har blåst veldig i vårt distrikt denne helga. Sammen med 8 plussgrader og vått vått vått overalt, innbød dagen i dag egentlig ikke til noen søndagstur. Vi tok imidlertid "godklærne" på og kjørte ut til Jærkysten. Der ute (ved Sele) ble det en fin tur på oss allikevel. Vinden tok riktignok godt tak og det kunne være lett å bli "tatt av vinden" i de verste vindkulene, men vi berget oss. ;-) Etter å ha hvilt og varmet oss litt i bilen, valgte vi å gå en fin runde til, ved en lokal fjelltopp i Sandnes - Dalsnuten. Etterpå får man en god følelse i kroppen og god samvittighet. Det er faktisk slik at det er godt å være ute (nesten) uansett vær bare man er kledd til det. :-)

På stranda i dag hadde jeg latt kameraet ligge igjen i bilen, og konsentrerte meg heller om å lete etter litt drivved, som jeg har tenkt å bruke til litt hobbyprosjekter utover våren. Har et par ideer jeg har lys til å teste ut... :-) Benn hadde imidlertid med sitt kamera og tok blant mange andre også et par bilder av meg:

På Selestranda.
Ikke så mange som fant turen dit verdig i dag. ;-)


Ved Dalsnuten.

Hva har du gjort i dag da?14 kommentarer

anettesbokboble

16.01.2011 kl.21:36

Herlige bilder!! Så flinke dere er som har vært ute i dag, her har vi også hatt ruskevær og jeg har bare loffa rundt her hjemme. Bortsett fra en liten smågodt-tur til kiosken (hysj...). Men nå er det ny uke og nye muligheter, og det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær!! Klemklem <3<3<3

venkesstrikk

16.01.2011 kl.21:51

Her er også ruskevær, så jeg har holdt meg inne for ikke å bli verre i halsen, har ikke lyst å bli skikkelig syk før Osloturen i morra

Ha en fin kveld videre

mimmimor

16.01.2011 kl.21:54

Kuling på utsatte steder, ja. Alta er særs utsatt i dag. Selv med scooterdress smøg den seg inn det innerste indre av kroppen. Brrrr.

Men dere ser ut til å ha hatt en fin tur :)

leirabestas

16.01.2011 kl.21:54

Skulle ønske jeg kunne si att jeg har vært ute og gått,men neida,jeg er sofasliter,blir ikke god igjen så eg må sikkert til med pensilin mot styggedommen som herjer etter opperasjonen.Nydelige bilder av deg;))

juppjupp

16.01.2011 kl.22:31

Fint der ute:O)

her har det gått i familiekos og strikking, spaser tur med hund...ja en vanlig dag:O))

kozkoz

Med andre ord

16.01.2011 kl.23:24

anettesbokboble: Ja, i dag føler vi oss "flinke". Ikke hver dag vi kan skryte av å fjerne oss fra sofasyken, men... ;-)

Skal ikke røpe snopeturen din med et ord, jeg. Lover! ;-)

Med andre ord

16.01.2011 kl.23:25

venkesstrikk: Håper helsa holder seg sånn noenlunde. God bedring og god tur i morgen!

Med andre ord

16.01.2011 kl.23:26

mimmimor: Ja, Alta kan sikkert også regnes med blant "utsatte steder". Godt å komme inn igjen etter en tur ute, da. :-)

Turen var fin uansett, ja.

Med andre ord

16.01.2011 kl.23:26

leirabestas: Uff, når formen er sånn kan du sitte inne med god samvittighet, vet du. Håper "noe" hjelper deg - og det raskt!

Med andre ord

16.01.2011 kl.23:28

juppjupp: Vanlige dager er ofte de beste. Håper du har kost deg! :-)

17.01.2011 kl.07:59

Sånt får man ikke anledning til der hvor jeg bor og du kommer i fra... Her er det langt fra overblåste strender med nydelig havutsikt. Vi får kose oss med et glimt av Mistberget og noen fantastiske skiløyper i Romeriksåsen når værgudene smler til oss.

Enig med deg, det er deilig å kle på seg og komme seg ut. Litt vanskelig å komme seg ut i slikt vær, men det er alltid godt med litt frisk luft i kinnene.

Anniken

FruGjerdrum

17.01.2011 kl.10:27

jeg savner strendene der nede....det er deilig å gå der i all slags vær....herlige bilder, har vert på Dalsnuten også!

bjørg

17.01.2011 kl.10:50

Det er noe av det jeg savner fra tida der sør- å gå tur på-langs stranda. Herleg luft,mykje rart å finne som sjøen sender opp, rekved ol. Har lager mange dekorasjoner av slikt! Å kjenne den friske vinden i fjeset, holde kjæresten i handa og lange ut...herlig!

Creativboligstyling.

17.01.2011 kl.16:51

Åååå så fint det nederste bilde av deg var!! Vakker dame!! :))) <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits