Siden sist

Jammen skulle det gå noen dager fra sist innlegg, gitt... Jeg har jo vært på jobb, og i tillegg har jeg vært litt opptatt med ulike sysler på kveldene, slik at bloggen har måttet vike... Her er jeg imidlertid tilbake med en oppdatering på noen av ukas hendelser - og forandringer i heimen!

Benn og jeg har malt på toalettet denne uka. Den kremgule fargen, som var så fin for ti år siden, var ikke riktig så fiiin lenger - i mine øyne. ;-) Jeg fikk dermed med meg Bennemann på en liten fornying. Vi valgte fargen Balanse 5818. Dessuten satte vi opp Ikeas Ribba bildehyller, slik at man (ehh... JEG!)  har anledning til å dekorere litt, samt en ny liten kommode til oppbevaring av toalettpapir og håndkler. Ny håndklering kjøpte vi også, men toalettrullholder i samme serie viste seg å være utsolgt "overalt", så fram til Skeidar får den inn igjen midt i mars blir toalettrullen stående fritt. Hehe. Nye håndkler fant jeg i "dongri" på Living, kjøp 3 - betal for 2, eller som min gode venninne, interiørleder Torunn, uttrykte i en annen anledning: "Hos oss får du 1 dyne og betaler for 2!" Fantastisk reklame for Skeidar, spør du meg. Hihi.

Nå er toalettet vårt av utgaven "miniatyr", så bilder var ikke enkelt å få godt til. Meeeen man gir seg jo ikke så lett, så med et vidvinkelobjektiv på kamera til hjelp får man i alle fall et visst inntrykk av resualtatet:Speilet, som viser en ivrig fotograf, er for øvrig vårt gamle "gullspeil", som Benn nå har spraylakket i hvitt. Det ble jeg veldig fornøyd med. :-)


Dette bildet, med nyinnkjøpt hjertetavle ble det også plass til.

Vi har også byttet ut et par av de gamle hyllene våre i stua, med Ikeas Ribba bildehyller, som jeg har falt for. De er både enkle, dekorative og praktiske:


I går var jeg så heldig å få besøk av 6 gode kollegaer. I en hektisk jobbhverdag er det minimalt med tid til skravling utover det rent jobbrelaterte, så en kveld helt uten stress, men med litt å spise og drikke, ble veldig koselig for oss. Jeg serverte ost og kjeks, en klassiker som man kan sitte og stappe i seg av en hel kveld, uten at man nærmest merker at magen fylles og tida flyr! Litt kaloripåfyll kan jo trenges nå rett etter jul i alle fall. ;-)


Spisebordet vårt før gjestene kom.
Mens vi spiste koste jeg meg sånn at jeg ikke tenkte på mer fotografering...


Jeg fikk en nydelig og vårlig Primulakurv av de kjekke damene. Den har jeg tatt bilde av i dag. Nå pryder den spisebordet og vitner om at det faktisk går mot vår og lysere tider:

Den vakre, vårlige Primulakurven min. :-)
Tusen takk, kjære kollegaer!


Denne uka har jeg dessuten

* vært hjemme med Andrine en dag fordi hun hadde høy feber

* vært på kafe og skravlet med Torunnvennen

* vært på Pastabakeriet og spist deilig middag med min kjære Benn Peter

* hvilt nakken innimellom for å orke brasene. ;-P

* Forberedt meg psykisk og gledet meg masse til håndball-VM, som starter i kveld! :-D


Snart er det klart for vin og håndball. Det er fredag og livet smiler! ♥
Håper du også har noe koselig å se frem til i helga. :-)20 kommentarer

evaskreaktivetimer.blogg.no

14.01.2011 kl.16:05

Så mye fint.Skal se nærmere på de hyllene på ikea.De så fine ut....

Ha en fin ettermiddag;-)

bjørg

14.01.2011 kl.16:50

Wcen blei riktig fin. Det tyder på at det går mot vår når forandrebasillen herjer. Da vil vi pusse opp og få til nytt.Ostekveld var ikke dumt nå etter jul! Kanskje jeg serverer det neste lørdag+

Georgine

14.01.2011 kl.17:08

Toalettet ble riktig fin. Er jo ikke så mye som skal til. Litt maling og en tur på IKEA. Og "dongeri" håndklær har jeg aldri hørt om, men det må jeg jo bare ha. Helfrelst på dongri som jeg er.

Med andre ord

14.01.2011 kl.17:10

evaskreaktivetimer.blogg.no: En tur til Ikea er sjelden feil. ;-)

Ønsker deg en fin ettermiddag tilbake!

Med andre ord

14.01.2011 kl.17:11

bjørg: Ja, når jula er vel ute av huset klør det gjerne litt etter å fikse opp litt, eller som i vårt tilfelle: Å male.

Ost og kjeks er en evig slager og "alle" liker det.

Med andre ord

14.01.2011 kl.17:13

Georgine: Takk for det. Dongrihåndklærne er i blå frotté, med en påsydd kant av dongri, med gulbrun dongritråd. Jeg likte dem godt! Sjekk på Living. :-)

venkesstrikk

14.01.2011 kl.17:45

Så fint det ble, har litt småting som må fikses jeg også, får se hva som skjer i helga, ikke så mye som skal til før ting blir som nytt :-)

Med andre ord

14.01.2011 kl.18:19

venkesstrikk: Nei, du har så rett. Noen små forandringer er alt som skal til! Ønsker deg ei herlig helg! Finn på no' gøy, så skal du se at det blir knallresultat i heimen din også. :-)

Katrine Stensland

14.01.2011 kl.20:48

Ble veldig fint!!! Og så lekkert et måltid... *misunnelig*

Vi har bodd her i snart fem år,og jeg er allerede lei av flere ting.. Min mann derimot synes det er en latterlig tanke å skulle forandre noe alt nå...

GOD HELG!!!

juppjupp

14.01.2011 kl.21:01

Litt maling og nytt "stash" gjør susen gitt, så fint det ble:O))

Digg servering, jeg hadde nok sitti der enda;O)

Her er det et sykt barn, håndball og kos på menyen:O)

kozkoz

Albertine <3

14.01.2011 kl.21:40

Første kamp er over og vi kan konstantere godt keeperspill, dårlige dommere og to poeng....

Travel uke på deg, da har man ikke tid til å blogge så mye. hehe...disse fargerike heimene er ikke like stilfulle lengre. Alt i heimen min var oker gul, bonde blå og en suppe rød/rosa farge...det var vel på 90-tallet...

Håper dere koser dere på ost og vin kveld, god helg!!!

Anniken

mimmimor

14.01.2011 kl.22:13

Effektiv uke - likte bildene. Dere er flinke med det "lille ekstra". God helg til deg :)

Med andre ord

14.01.2011 kl.22:43

Katrine Stensland: Hehe, det der sier vel litt om hvor forskjellig skrudd sammen vi er, mennene og oss. Kjent problemstilling. ;-)

Med andre ord

14.01.2011 kl.22:44

juppjupp: Takk! Vi ble fornøyde selv, også. :-)

Serveringen så ut til å falle i smak hos gjestene også, for etter nærmere 5 timer (tror jeg det ble) var fatene rimelig slunkne... ;-)

Med andre ord

14.01.2011 kl.22:46

Albertine: Enig i kampoppsummeringen.

Nå flyttet vi inn i mars 2001 og den mest fargerike perioden var heldigvis over, men litt kremgult på toalettet mente vi å kunne "unne oss". ;-)

Vi koser oss, vettu, men nå kjenner jeg at jeg snart begynner å bli klar for besøk av Jon Blund. :-)

God natt og god helg og alt sammen!

Med andre ord

14.01.2011 kl.22:47

mimmimor: Tusen takk for fine ord og koselig kommentar - igjen!

Riktig god helg til deg også! Have fun... :-)

FruGjerdrum

15.01.2011 kl.08:44

Så utrolig fint det ble..dongeri håndklær?? heheh tøft.....ha en flott helg

Creativboligstyling.

15.01.2011 kl.10:38

Så koselig innlegg med litt av hvert i! :)) Toalettet ble kjempe koselig Hege! Der har dere vært kjempe flinke!! En tur til Ikea og litt maling kan gjøre underverker! :D

Og det ost og kjeks bordet så jo bare helt FANTASTISK ut da!! De gjestene dine var virkelig super heldige som kunne sette seg ved dette bordet! :DD

Her er det ladet til håndball også! Gikk jo greit i går...men litt spent på hvordan det vil gå videre, de er litt ujevne og gjør myyye rart disse håndball herrene våre! Men det kan jo snu seg ;)

Ha en flott helg! :) <3

Med andre ord

15.01.2011 kl.11:07

FruGjerdrum: Takk for det. Ønsker deg gladelig en god helg tilbake!

Med andre ord

15.01.2011 kl.11:13

Creativboligstyling.: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg denne gangen også! Du lyser opp hverdagen min med innspillene dine. :-) Tusen takk for det fine du skriver også.

Håndballherrene er mildt sagt ustabile, ja, men moro er det lell! Vi krysser fingrene for at ungarerne får kjørt seg i dag og at det går godt resten av mesterskapet. Bra trener har de i alle fall, på mer enn en måte. Hehe.

Kos deg masse i dag, da, og ta vare på alle rundt deg, deg selv og den lille der inne! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits