Sjåppingtur med tenåringsdatter'n

Astrid og jeg møttes i Sandnes etter skole og behandling for en real jente/sjåppingtur i dag. Det ble skikkelig vellykket!

Når vi går rundt og kikker har vi strålende humør, begge to, i alle fall etter at vi har slengt innpå hver vår Big Bite(!), og tøyser og kikker - og handler! Dette er i høyeste grad kvalitetstid for mor og datter. I mine øyne er Astrid et prakteksemplar av en tenåring - bank i bordet! Vi har et tett og trivelig mor/datterforhold og er (i de aller fleste tilfeller) åpne og koselige mot hverandre. Måtte det bare vare. ;-)

Astrid fikk utvidet garderoben sin litt i dag, og for å være ærlig så trengtes det. Derfor er det greit å finne noen fine klær (og dill!) til henne nå som det er salg. Astrid er heldigvis ikke av dem som maser etter og krever mest av klær og utstyr, så derfor synes jeg det er koselig å kunne glede henne med å kjøpe litt nytt. I dag fikk hun seg nye støvler, en deilig pysj, collegegenser- og bukse, en stripete genser og sikkert litt annet også. Ikke lette å huske på alt. ;-P Selv endte jeg opp med ny veske (Friis Company) og morgenkåpe (KappAhl). Denne gangen klarte jeg faktisk å holde meg til salgsstativene også og ikke falle for fristelsen til å ende opp med vårnyhetene. Det får komme litt senere. :-)

Nå kjenner jeg at dagen har vært lang nok, så:


(Klikk for bildekilde)


13 kommentarer

Georgine

08.01.2011 kl.11:00

Sjåppingtur, ny vri fra en norkslærer antagligvis. He...he.. Imponert at dere orkger sjåppingturer på fredagen,da er vi alle så sliten hos oss.

monica73

08.01.2011 kl.11:18

Det er koselig med shoppingtur med mor og datter.Jeg er også velsignet med en grei og snill tenåringsjente som har bra forhold til meg.Hun er nå 15,og jeg håper det vil vare.

Vi har noen ganger tatt jentetur til oslo,gjerne på sommeren.Noen ganger dagstur med tog,men også med overnatting.Kjempe koselig.

Klem

leirabestas

08.01.2011 kl.12:31

Høres koseligt ut ja,håper mor datterforholdet varer ja,mine hadde en utbrytertrang dei 3 første åra på videregående for så å falle tilbake til normalen:))er vel normalt det også.Ha ern fin dag

08.01.2011 kl.14:03

Sånne dager er koselig, og garderober trenger påfyll de også akkurat som alt annet..hehe:O))

Ønsker deg og dine en goood lørdag:O))

kozkoz

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

08.01.2011 kl.18:13

Så koselig.. Så viktig å få slike stunder sammen.. Spessielt når de er blitt tenåringer.. Fortsett god helg til deg. ;-)

jervveien16

08.01.2011 kl.23:06

Kvalitetstid av høy rang... Det er så koselig å gjøre noe sammen og shopping blir aldri feil. Spesielt ikke på salg når man får så mye for pengene.

Storesøster er 12 år nå, håper vi beholder den fine tonen vi har.

PS! Fantastiske bilder fra hytta, den var skikkelig lekker!

Anniken

Pearl

11.01.2011 kl.20:21

Så koselig :) Gleder meg til den tid kommer, jeg også!

Har utfordret deg, forresten.

Med andre ord

14.01.2011 kl.14:24

Georgine: Fredag er den dagen som oftest passer best for sjåpping her hos oss - da er det ingen som skal på noe fast.

"Sjåpping" er en norsklærers drømmeord! Hehe.

Med andre ord

14.01.2011 kl.14:25

leirabestas: Jeg tror alt er normalt med tanke på tenåringsoppførsel. Krysser fingrene for at det gode forholdet vårt varer leeenge. :-)

Med andre ord

14.01.2011 kl.14:26

Anonym: Garderober er vel noe av det som oftest trenger påfyll!? Hehe. Takk for koselig kommentar!

Med andre ord

14.01.2011 kl.14:27

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..: Ja, det er helt klart viktig og koselig med sånne turer og opplevelser med barna sine. Tusen takk for koselig kommentar!

Med andre ord

14.01.2011 kl.14:28

jervveien16: Takk for kommentaren din. Vi hadde det veldig koselig begge to. Du klarer nok å beholde en god tone med datteren din, tenker jeg. Det avhenger jo en del av hvordan vi selv opptrer også. :-)

Hytta er lekker, ja. Vi er heldige som får låne den i ny og ne.

Med andre ord

14.01.2011 kl.14:29

Pearl: Det er jo langt fram til du er der, da. Nyt øyeblikkene, du. De blir tidsnok store. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits