Julefeiring i Bodø

Med jentene vel innstuet hos sin pappa for julefeiring og med koffertene fulle av julegaver reiste Benn og jeg til Bodø for å feire jul dette året. Benns bror Idar, og hans Marit var vertskap og la virkelig alt tenkelig til rette for en vellykket feiring av julen.

Tradisjonen tro ble det tur til kirke julaften, tradisjonen tro sto både pinnekjøtt og ribbe og alskens annet snadder på bordet, og tradisjonen tro ble juletreet pyntet og gavene lagt pent på plass lille julaften, og deretter åpnet i fiiin stil julaften. Selv om småting selvfølgelig foregår ulikt fra hjem til hjem, var alt helt perfekt og julestemningen upåklagelig. Vi er heldige og takknemlige over å få lov å feire jul på en slik fin måte hos og med kjær familie.

Noen bilder fra herlighetene er vel på sin plass... Vi hadde imidlertid latt kameraene ligge hjemme, men Idar lot raust Benn overta sitt "gamle" så dermed fikk mange fine bildeminner følge med på minnebrikken hjem allikevel. :-)

Vårt gjestfrie vertskap, Marit og Idar.


Jeg er, som vanlig(!), spent på gavene...

         
...men Benns nevø var hard å konkurrere mot i gaveentusiasmen. ;-)


Andre (les: BP) lot gaver være gaver og inntok godstolen for en av mange hvilestunder. Hihi.


Jeg måtte dessverre også tilbringe en del tid i godstolen fordi nakken min ikke har vært snill med meg i jula.


Mer gaver: "Alle skal få!" ;-)




Så smaker det godt med litt kaffe og en overflod av søtsaker å bite i!
Hele gjengen koser seg. :-)


Bilde av bordet til julekveldsmiddagen ligger lagret på mitt eget private minne.
Dette bildet viser kveldsmatsbordet en annen kveld.


Til slutt vil jeg vise dere utsikten fra Idar og Marits nye, knallflotte, luftige toppleilighet.
Sjekk DET lyset vi ser gjennom det store stuevinduet!


TUSEN TAKK FOR EN VELDIG TRIVELIG JUL SAMMEN MED FAMILIEN I BODØ!

Nå har vi pakket og gjort oss klare til hyttetur og nyttårsfeiring i Røldal. Vi reiser i morgen tidlig og er klare for en tidlig kveld til sengs. Jeg blir nok borte fra bloggen igjen til over nyttår. Benytter derfor anledningen nå til å ønske dere en fortsatt gledelig jul og et godt nyttår når vi kommer så langt! ♥

7 kommentarer

Gunn

28.12.2010 kl.23:13

Gud den utsikten så ut som ett maleri!! :) Så ut som en trivelig Jul, men alltid litt stusselig uten barna synes jeg da. Jada, de har godt av å være begge steder, men den jula som ikke er "vår" er alltid litt annerledes. I år har vi hatt en slik Jul. Men vi kompanserte det i kveld da. Så litt bedre ble det jo :)

Medandreord

29.12.2010 kl.09:02

Du har så rett, så rett. Trøsten i vårt tilfelle er at jeg vet at jentene storkoser seg der de er, men det er klart at savnet er stort. Det er noe helt vesentlig som mangler. Når det er sagt er det viktig å gjøre det beste ut av situasjonen og det har vi klart, både du og jeg. :-)

anettesbokboble

29.12.2010 kl.11:18

Så koselige bilder, jeg ser at dere har hatt en flott julefeiring. Og det siste bildet var jo helt spesielt, da :) God tur på hyttetur, så sees vi til neste år ;) Stooor klem <3

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

29.12.2010 kl.15:25

god tur søte deg...
Søtt blogg :) Kommentere tilbake ?

missM

30.12.2010 kl.10:10

Dette så jo veldig koselig ut, dere har hatt en flott julefeiring. Men jeg må jammen si at dere farter mye rundt ;) Får dere noe tid til å være hjemme?

Mette

31.12.2010 kl.21:09

Hei Hege ?

Titter innom for å ønske deg og dine en koselig nyttårsfeiring :-) Takk for all inspirasjon du deler :-) Gleder meg til å følge deg videre i det nye året. Ønsker deg et riktig godt nytt år ♥♥♥ Klem fra Mette

╔═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗

ೋ ❤❤❤~~GODT NYTT ÅR~~❤❤❤ ೋ

╚═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits