Lykkeloddet

Jeg pleier å kjøpe Norsk Tippings Flaxkalender hvert år - en til Benn og en til meg. I de foregående årene har det blitt mildt sagt dårlig uttelling. Dette året, derimot, har jeg sikret meg lykkeloddet, til de grader! Eller...?

På de 22 skrapeforsøkene jeg har gjort til nå, har det vært gevinst 10 ganger!! Er det ikke fantastisk! Noen dager har jeg vunner 20 kroner, andre dager 30 eller 50. Et par ganger har jeg vunnet 100 kroner. Summene isolert sett er små, men til sammen blir det da virkelig noen kroner ut av dette. Det er like spennende å skrape hver dag. Jeg fryyyder meg over dette daglige lille høydepunktet i adventstida!

Nå er det bare to ukrapede felt igjen, og jeg lurer jo selvfølgelig på om vinnerlykken nå er over, om det blir et par småsummer til, eller om den store gevinsten bare ligger og venter på meg. Har jeg dette året fått det store lykkeloddet?

Normalt sett tipper jeg ingenting. Ikke i det hele tatt. Norsk Tipping har ingen god kunde i meg. Lotto, Viking, Extra og alt hva det heter er ingenting for meg, men denne Flaxkalenderen har jeg litt sansen for da... Litt uskyldig moro må man jo kunne unne seg. Utrolig hvor mye glede man kan ha av en 50-lapp, spør du meg! :-)

Benn på sin side har ikke vunnet ei krone på sin kalender. Hvem har sagt at livet er rettferdig? Når vi skraper kalenderne våre og jeg stråler opp som ei sol, eller uttrykker "I dag vant jeg bare 20 kroner",  kan han bare konstatere at det ikke ble noen gevinst på han denne gangen heller. Stakkars mann! Hihi.

Nå skal jeg være forsiktig med å rope for høyt om urettferdighet og vinnerlykke. Det er 2 dager igjen. Mye kan skje. Kanskje snur vinnerlykken? Du skal se at det er Benn som sitter med det store vinnerloddet når det kommer til stykket? ;-)

Time will show! ;-)

7 kommentarer

Trine Pernille

22.12.2010 kl.12:17

hahaha, men så herlig at du faktisk vinner noe da :) Hittil har jeg fått tre sykler, som tilsier 20kr... ikke den store gevinsten, men selvfølgelig til stor begeistring ;) Små gleder er det i allefall!

leirabestas

22.12.2010 kl.14:04

Gratulerer,det blir selvsagt spennende når det blir så mange lykkelodd:)) lykke til videre med skrapingen

missM

22.12.2010 kl.15:00

Hehe, jeg krysser fingrene for at du vinner. Tipper lotto jeg. Og har trua på at det fungerer, har to stk i nær familie som har stukket av med toppgevinst, så jeg vet at det er mulig i det umulige ;)

anettesbokboble

22.12.2010 kl.16:43

Å, så herlig! Jeg krysser fingrene for en megastor premie på julaften :)

Consuming

22.12.2010 kl.21:52

Wow, så utrolig fantastisk! Jeg pleier å få denne kalenderen hvert år av pappa (ja, fortsatt i en alder av 36 år...), men har så godt som aldri vunnet noe. Muligens en 50-lapp et år. Så jammen har du skaffet deg vinnerloddet ja. Gratulerer så langt. Lurer på om det noen gang er noen i det hele tatt som vinner toppgevinsten? Man hører jo alltid om folk som vinner mye i lotto og tipping, men aldri om noen som blir millionærer på Flax... :)

mimmimor

23.12.2010 kl.08:55

Så det er der gromloddet havnet... Nå er jeg spent på hvordan de to siste dagene bar av sted :)

Margrethe

23.12.2010 kl.14:39

Jeg har heller ikke vunnet fem flate øre på min kalender, min datter har vunnet flere ganger. Urettferdig!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits