Dagens julesang #12

Dagens julesang er faktisk Benns favoritt. Ikke at det sier all verden. Han er ingen stor fan av julemusikk, akkurat. ;-P Allikevel passer sangen godt siden vi akkurat i dag reiser til hans hjemby, Bodø, for å feire jul. Nå aner du sikkert hvilken sang jeg snakker om... Det er selvfølgelig Chris Rea som synger om å reise hjem til jul:


Chris Rea: "Driving home for Christmas"
.
.
Så vil jeg få tilføye en liten morsomhet jeg hørte på radio'n i går. De snakket om at Maria Mena i sangen "Home for Christmas" styrer med å komme seg hjem til jul. Da lød det fra programlederen:
.
"Hun kan jo bare sitte på med Chris Rea!" 
.
(Er det ikke godt at noen er løsningsorienterete? Hehe)
.
Bare to dager igjen nå, folkens - så er ventetiden over!
.
.
PS! Hvis noen lurer på disse punktumene som av og til dukker opp på bloggen min så er de et resultat av min måte å skape luft mellom linjene på når blogg.nos publiseringsverktøy ikke helt henger med. ;-)

3 kommentarer

Trine Pernille

22.12.2010 kl.11:59

hahaha gullkorn :)

Denne sangen er vel bare toppen av julestemning :)

leirabestas

22.12.2010 kl.13:51

Takk for nok en fin julesang.Misunner ikke dere som skal ut og reise,har sett så mye kaos på nyhetene,ønsker dere en riktig god tur og en riktig god jul:))

mimmimor

23.12.2010 kl.08:49

De er kjappe i replikkene, enkelte av de programlederne. Liker å høre på P4, mest pga replikkvekslinga :)

Håper dere har det helt strålende i Bodøbyen.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits