Artig sitat i travle juletider

Har du det travelt nå før jul og strever med å få tid til alle nødvendige sysler? Kanskje er du dobbeltarbeidende og har stramme tidsfrister på jobben samtidig som kravene på hjemmebane virker altoverskyggende? Da er du ikke alene... I slike tilfeller kan det være en tanke å vurdere som Teresa Gorman, som uttalte følgende:

"Et hovedproblem for alle yrkeskvinner er at de mangler en kone!"

Dette er dagens sitat på bloggen min. (Du finner et nytt sitat hver dag under informasjonen om meg, om du er interessert.) Jeg syntes sitatet var så treffende i disse juletravle tider at det fortjente et eget innlegg.

Ellers vil jeg si som min kjære bloggvenninne, Anette:

Ikke glem smilet i disse dager!3 kommentarer

leirabestas

21.12.2010 kl.18:52

Den traff ja,selv om jeg ikke er ute i jobb.Men jeg har vært ute i jobb i mange år og skjønner godt hva alle yrkesaktive går gjennom nå om dagen.

Katrine Stensland

21.12.2010 kl.19:41

Herlig =)

Jeg føler liksom ikke at jeg stresser så voldsomt med jula, men hverdagen er jammen hektisk nok året rundt... Kanskje jeg skulle skaffe meg en kone??

22.12.2010 kl.10:04

Det er det beste sitatet jeg har sett på lenge!!! Helt herlig! :-D

Ønsker deg en riktig God Jul og ha en fin tur nordover. :-D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits