Bytur

I dag skal jeg gjøre noe jeg sjelden gjør... Jeg skal ta hurtigbåten over til Stavanger bare for å kose meg - og for å få i havn de aller siste presangene. Fra her jeg bor kan jeg velge å komme meg til Stavanger med bil eller båt. Fordelen med båten er at man slipper å styre med parkering, og så er det jo greit å slippe kombinasjon av juletrafikk og vinterglatte veier. Vanligvis gjør jeg innkjøpene i Sandnes, her har vi alt vi trenger og mye mye mer. En annen grunn til at jeg sjelden er i Stavanger er at det alltid blåser så friskt der, mye mer enn hjemme. :-P Allikevel er en tur til Stavanger trivelig og butikkutvalget litt annerledes. En tur til Stavanger nå rett før jul tror jeg blir en koselig opplevelse, spesielt siden jeg ikke trenger å stresse og har tida på min side. For første gang på det jeg kan huske har jeg fri i dag! Ja, heeelt fri, uten verken jobb, avtaler, plikter eller ansvar. Høres det ikke herlig ut? Når formen også er på min side må jeg jo utnytte dagen. :-)

Noe av det jeg har tenkt å gjøre i Stavanger er å gå i interiørbutikkene og bli inspirert. Det er noe jeg virkelig liker! Har også planer om å kose meg med en deilig kaffe latte og kikke litt i spennende klesbutikker bare for moro skyld. Kanskje finner jeg noe også, men det er ingenting jeg egentlig er på jakt etter. Nå kjenner jeg er i ferd med å bygge opp forventningene mine mens jeg sitter her og skriver... ;-)

Når jeg kommer tilbake seinere i dag er Benn hjemme igjen etter julelunsj med jobben - og så er det HELG!
(Av og til smiler livet ordentlig bredt, ikke sant? :-)

Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Smiler livet til deg i dag eller kanskje du julestresser? Fortell...

9 kommentarer

Roger O.Steinbakk

17.12.2010 kl.12:26

Kos dæ på tur:-)

Når kommer dåkker tel Bodø?

Kanskje vi rækk en kaffe en dag?
Så fin blogg du har!:)

Blir veldig glad om du besøker min<3

Marit

17.12.2010 kl.12:37

Kos deg i Stavanger du. Jeg var i Sandnes sist fredag. Synes det var topp der. Alltid gøy med annerledes butikker enn det en har hjemme. God helg. :-)

Creativboligstyling.

17.12.2010 kl.13:53

Kos deg masse på tur!! :)) Det hørtes kjempe koselig ut!

Vært dårlig til å stikke innom blogger i det siste, men har noen grunner til det ;)

Orker nesten bare å blogge selv jeg. Men skal nok ta igjen litt lesning etterhvert:)

GOD TUR!

Klemmer<3

leirabestas

17.12.2010 kl.14:33

Dette hørtes ut som en herlig dag ,unner deg virkelig en slik avslappende tur uten noen form for forpliktelser og en bytur til Stavanger er helt sikkert en liten opplevelse i seg selv no rett før julehelga.

Jeg er ikke julestresset nei,jula kjem alikavel,no har eg og min yngste sønn vært ute og spasert en lang og god tur,resten av ettermiddagen skal eg bare slappe av og strikke litt

anettesbokboble

17.12.2010 kl.14:43

Det hørtes utrolig koselig ut, kanskje er du i storbyen og koser deg akkurat nå!? Vi har også vært på bytur, jeg fant meg julekjole og kafebesøk ble det også! Ha en herlig helg :) Stoooor klem :)

mimmimor

17.12.2010 kl.19:03

Det høres nå ut som du har lagt opp til en deilig dag. Tror jeg har vært bare en gang i Stavanger - fin by.

Nei, dårlig med julestress her. Skal straks gi meg til med pakking - reiser til Norge i morgen. Tenker vi tar dagene som de kommer der og ser hva vi syns er viktig.

monica73

17.12.2010 kl.22:31

Det hørtes koselig ut.Deilig med en sånn bytur alene og bare bruke tiden på seg selv.Stavanger er en kjempekoselig by,hvertfall om sommeren.

Klem

Med andre ord

19.12.2010 kl.13:28

Roger O.Steinbakk: Vi kommer til Bodø veldig sent den 22. desember og blir til 26. desember. Vi tenker oss en tur til byen på lille julaften. Kan jo hende det blir mulighet for en kaffekopp da. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits