Lucia - et par dager på overtid

Luciadagen var selvfølgelig på mandag den 13. Den ble for min del behørig feiret med Luciatog på skolen med tilhørende, hjemmebakte lussekatter på morgenen, og deretter Andrines kor med samme prosedyre på det lokale kjøpesenteret på ettermiddagen.

På grunn av litt laber form de siste dagene, har ikke energien til å vise prinsessa i Luciastasen vært tilstede før i dag. Her er hun imidlertid, i full Luciautrustning, et par dager på overtid:Pyntet og klar til dyst!


I toget...
(Bildet er behandlet for å bevare de andre barnas anonymitet.)Etter toget sang koret hennes en blanding av stemningsfulte og friske julesanger til gelde for mange oppmøtte.Et flott kor under kyndig ledelse!
(Bildet er bahndlet for å bevare de andres anonymitet.)I dag har pappa bursdag og jeg benytter dermed anledningen til å ønske ham en strålende fin dag.
Gratulerer med dagen, pappa! :-)
3 kommentarer

leirabestas

15.12.2010 kl.11:37

En vakker lucia prinsesse:))Tenker dette er stort for barna

missM

15.12.2010 kl.16:12

Så søt hun er, kan tenke meg det er stolt mamma som følger med på toget. Lucia er jo så stas! og ikke noe er å høre sangen med barnestemme.... :)

jervveien16

16.12.2010 kl.08:57

Enig, vakker Lucia... Jeg syntes det er så koselig med Luciafeiring jeg. En tradisjon jeg er glad for at vi har hentet hit til Norge. Håper dere fikk en fin bursdagsfeiring i heimen i går :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits